WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

Publieksprijs voor Conferentiehotel

Kontakt der Kontinenten ontvangt Publieksprijs 2016

Tijdens een feestelijke uitreiking op 6 februari overhandigde Marco Kole, een van de oprichters van MeetingReview, de Publieksprijs aan Lars Beckers, commercieel manager van het conferentiehotel.

MeetingReview is een onafhankelijke website voor het beoordelen van locaties en diensten voor meetings & events. Zowel organisatoren als de deelnemers hebben een mening over de locatie en/of diensten. MeetingReview brengt beide groepen samen in 1 onafhankelijke website. Het boekingsproces, de locatie, de zaal met de bijbehorende faciliteiten en de catering kan worden beoordeeld. Ook meetingdiensten kunnen gereviewed worden. Daarnaast kunnen locaties en diensten ook reageren op de reviews en is er een methode ontwikkeld om de betrouwbaarheid optimaal te houden.

Per categorie, gebaseerd op capaciteit, wordt op 1 januari bepaald wie de beste klantscore heeft ontvangen. Wij zijn supertrots dat wij van de 250 locaties in de categorie L in de top drie zijn beland. Dank aan al onze gasten die een review hebben geschreven!

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo