Feestelijke hybride opening KonneKt

KonneKt is geopend! Op vrijdag 4 september vond de feestelijke opening plaats, waarbij gasten en relaties na een 9 maanden durende verbouwing het eindresultaat van KonneKt restaurant, bar en lounge konden ervaren. Zo’n 60 gasten waren fysiek aanwezig. Een 30-tal deelnemers had zich aangemeld voor de livestream en keek –voorzien van een KonneKt gin-tonic pakket dat vooraf werd bezorgd- live vanuit huis of kantoor mee.

De opening ging van start in congreszaal Sint Jan, waar directeur René Giel de gasten en online kijkers verwelkomde. In een presentatie werden de gasten meegenomen in het verhaal en de totstandkoming van KonneKt. Liesa van Aalst- Veldman (wethouder gemeente Soest) en Dick Wijte (voorzitter bestuur Kontakt der Kontinenten) verrichtten het officiële openingsmoment: de onthulling van het logo. 

Terwijl de kijkers thuis een live ‘rondleiding’ van René Giel door het restaurant kregen, genoten de aanwezige gasten van diverse culinaire versnaperingen en een feestelijke afsluiting van het evenement.  

Bekijk hier de livestream terug

Heb je de opening moeten missen? Dan hebben we goed nieuws! De opname van de livestream is hieronder te bekijken. (start vanaf 07:10)

Livestream mogelijkheden

Ook interesse in het organiseren van een hybride evenement? Bekijk dan onze pagina met livestream mogelijkheden

KonneKt in het nieuws

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo