Workshop

Ongestoord trainen in een inspirerende workshoplocatie, centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Of het nu om een kleine of grote groep of om een één- of meerdaagse workshops gaat. Met keuze uit 25 trainingszalen is er altijd een passende workshopruimte. Onze fijne bosrijke omgeving is de plek om jezelf én elkaar te verrijken met kennis en ideeën zodat iedereen na afloop geïnspireerd naar huis gaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw workshop? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of bekijk het zalenoverzicht.

Bekijk het zalenoverzicht Bekijk de brochure

Arrangementen

Met onze arrangementen maak je jouw workshop ook op culinair gebied compleet. De inhoud van de arrangementen is afhankelijk van de duur van de bijeenkomst en kan naar wens worden uitgebreid met een heerlijke lunch, gezellige borrel of culinair diner in KonneKt restaurant bar lounge. Bekijk onze arrangementen voor de mogelijkheden voor jouw workshop.

Bekijk de arrangementen

Overnachten

Organiseer je een meerdaagse workshop of willen jouw deelnemers dichtbij de workshoplocatie overnachten? Onze locatie beschikt over 130 hotelkamers, waarvan 68 eenpersoonskamers die zich perfect lenen voor de zakelijke reiziger die gesteld is op rust en privacy. Je kunt hier dus vergaderen, eten & drinken én overnachten onder één dak.

Bekijk de hotelkamers

Buiten vergaderen en trainen

Toe aan nieuwe energie? Neem je cursisten eens mee naar buiten. Het bosterrein beschikt over tal van leuke plekjes zoals wandelpaden, picknicktafels, hangmatten en zitzakken. Heerlijk om tijdens een pauzewandeling een frisse neus te halen. Of juist om een energieke activiteit te doen.

Meer over buiten vergaderen en trainen

Ervaringen van onze gasten

We verbleven 2 dagen met een groep van circa 25 personen in Kontakt der Kontinenten. De voorzieningen voor zo’n tweedaagse waren uitstekend. Het restaurant ook, eten van bovengemiddelde kwaliteit. Fijne thee en koffie corners.

Carla

Kom er al jaren als klant, maar voel dat niet zo. Je wordt er écht als een vriend behandeld door behulpzame, begripvolle en kundige mensen die niets liever doen dat het verblijf voor jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Roger

Het contact is prima verlopen, fijne ontvangst, heerlijke catering. Wij hebben een goed verblijf gehad.

Lonneke

Heel geschikt voor een tweedaagse. Goed bereikbaar. Prima ruimte, kamers en catering, aan te bevelen.

Alice

Een heel fijne locatie waar je alles bij de hand hebt voor een bijeenkomst van één of meer dagen. De locatie zelf is mooi en inspirerend met goede vergaderzalen, de omgeving is groen en rustgevend. De catering is perfect geregeld. Wij komen zeker terug!

Ilse

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar onze locatie? Voor meer informatie en inspiratie verwijzen we graag naar onze brochure. Heb je nog vragen of wil je onze locatie met eigen ogen bekijken? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen.

Neem contact op

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!