Heisessie

Op zoek naar een locatie voor een effectieve heisessie? Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten beschikt over 25 zalen die geschikt zijn voor (meerdaagse) zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen en heisessies. De zalen zijn voorzien van alle gemakken zoals comfortabel meubilair, een trainingskit, scherm en schrijfgerei. Zo kan jouw team zich volledig focussen op de inhoud van de heisessie.

Door de locatie van ons hotel, midden in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug, is er volop ruimte om tijdens jullie heidag ook naar buiten te gaan. Goed om te weten: door de ligging bij de A28 en met een bushalte voor de deur is onze locatie goed bereikbaar en op het ruime (gratis!) parkeerterrein kunnen jouw gasten makkelijk en dichtbij parkeren.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een heidag op onze locatie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of bekijk het zalenoverzicht.

Bekijk het zalenoverzicht Bekijk de brochure

Arrangementen

Met onze arrangementen maak je jouw heidag ook op culinair gebied compleet. De inhoud van de arrangementen is afhankelijk van de duur van de bijeenkomst en kan naar wens worden uitgebreid met een heerlijke lunch, gezellige borrel of culinair diner in KonneKt restaurant bar lounge. Bekijk onze arrangementen voor de mogelijkheden.

Bekijk de arrangementen

Meerdaagse heisessie

Organiseer je een meerdaagse heisessie of willen jouw deelnemers dichtbij de locatie van jullie heidag overnachten? Onze locatie beschikt over 130 hotelkamers, waarvan 68 eenpersoonskamers die zich perfect lenen voor de zakelijke reiziger die gesteld is op rust en privacy. Je kunt hier dus vergaderen, eten & drinken én overnachten onder één dak.

Bekijk de hotelkamers

Heisessie in de natuur

Toe aan nieuwe energie en inspiratie? Neem je team dan eens mee naar buiten! Het bosterrein beschikt over tal van leuke plekjes zoals wandelpaden, picknicktafels, hangmatten en zitzakken. Heerlijk voor een pauzewandeling, om een energieke trainingsactiviteit te doen of samen te brainstormen. En wist je al dat we meerdere buiten vergaderplekken hebben en jouw heidag bij ons dus ook in het bos plaats kan vinden?

Meer over buiten vergaderen en trainen

Ervaringen van onze gasten

We verbleven 2 dagen met een groep van circa 25 personen in Kontakt der Kontinenten. De voorzieningen voor zo’n tweedaagse waren uitstekend. Het restaurant ook, eten van bovengemiddelde kwaliteit. Fijne thee en koffie corners.

Carla

Kom er al jaren als klant, maar voel dat niet zo. Je wordt er écht als een vriend behandeld door behulpzame, begripvolle en kundige mensen die niets liever doen dat het verblijf voor jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Roger

Het contact is prima verlopen, fijne ontvangst, heerlijke catering. Wij hebben een goed verblijf gehad.

Lonneke

Heel geschikt voor een tweedaagse. Goed bereikbaar. Prima ruimte, kamers en catering, aan te bevelen.

Alice

Een heel fijne locatie waar je alles bij de hand hebt voor een bijeenkomst van één of meer dagen. De locatie zelf is mooi en inspirerend met goede vergaderzalen, de omgeving is groen en rustgevend. De catering is perfect geregeld. Wij komen zeker terug!

Ilse

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar onze locatie? Voor meer informatie en inspiratie verwijzen we graag naar onze brochure. Heb je nog vragen of wil je onze locatie met eigen ogen bekijken? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen.

Neem contact op

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!