Driedaags Sauna Arrangement

Vanaf Hotel Kontakt der Kontinenten wandel je over het bospad binnen enkele minuten naar Thermen Soesterberg. Hier maak je gebruik van alle faciliteiten zoals zwembaden, weldadige sauna’s en stoombaden. In combinatie met het sauna arrangement geniet je naast een ontspannen saunabezoek ook van een comfortabele overnachting inclusief ontbijt in restaurant KonneKt. En dat alles in de rustgevende en bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug in Midden-Nederland.

Inbegrepen in het Sauna Arrangement:

 • Twee overnachtingen inclusief ontbijt
 • Tweemaal entree tot Thermen Soesterberg
 • Dagschotel in restaurant KonneKt
 • Onbeperkt koffie, cappuccino en thee

En dat al vanaf € 200,- per persoon!

Direct boeken Bekijk de brochure

 • Overnachten

  Hotel Kontakt der Kontinenten beschikt over 130 hotelkamers en biedt faciliteiten zoals een gratis en ruim parkeerterrein, wifi, een restaurant met zonnig terras, leeshoekjes en koffiecorners en toeristische informatie over de omgeving.

  Is het lekker weer? Dan ben je van harte welkom in de ruime bostuin. Neem lekker plaats op het terras of plof neer in een zitzak of hangmat.  En na een overnachting in een van de heerlijke bedden, geniet je de volgende ochtend uitgerust van het ontbijtbuffet in restaurant KonneKt.

 • Over Hotel Kontakt der Kontinenten

  De knusse hotelkamers van Kontakt der Kontinenten bevinden zich in twee bijzondere en historische panden: het voormalige missiehuis Sint Jan met fraaie glas-in-loodramen en Klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen.

  Het hotel biedt nog steeds de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook alle gemakken en faciliteiten van nu. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat je hier écht even tot rust komt. Lees hier meer over de historie.

 • Over Thermen Soesterberg

  Vanaf Kontakt der Kontinenten wandel je over het bospad binnen enkele minuten naar Thermen Soesterberg. Met zestien saunafaciliteiten, vier zwembaden en een schat aan rituelen en verwennerijen als hamam, beautybehandelingen en massages, is Thermen Soesterberg the place to be als het om wellness gaat.

 • Praktische informatie
  • De toegang tot Thermen Soesterberg is bij het arrangement inbegrepen, wij maken een reservering.
  • Je kunt de toegangskaarten bij de receptie van Kontakt der Kontinenten ophalen. Dit kan op de dag zelf, ook vóór het inchecken.
  • Heb je een driedaags Sauna Arrangement met diner geboekt en check je bij ons in op zondag? Indien het restaurant op zondag gesloten is serveren wij de dagschotel op maandag.
 • Tips voor de omgeving

  Door de ligging op de Utrechtse Heuvelrug is er in de omgeving van Hotel Kontakt der Kontinenten en Soesterberg een groot aanbod aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Nationaal Militair Museum, of een ontspannen wellness-ervaring in Thermen Soesterberg. Wij inspireren je graag met leuke tips voor de Heuvelrug.

  Tips voor de omgeving

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!