Geniet van het driedaags sauna arrangement

Vanaf Hotel Kontakt der Kontinenten wandel je over het bospad binnen enkele minuten naar Thermen Soesterberg. Hier kun je genieten van alle faciliteiten zoals zwembaden, weldadige sauna’s, stoombaden en verwennerijen als hamam, beautybehandelingen en massages. In combinatie met het sauna arrangement geniet je naast een ontspannen saunabezoek ook van twee comfortabele overnachtingen inclusief ontbijt en een heerlijke dagschotel in KonneKt restaurant, bar en lounge. Zo kun je dat ontspannen gevoel nét wat langer vasthouden. En dat alles in de rustgevende en bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

  Het sauna arrangement:

  Vanaf € 172,- per persoon

  Praktische informatie

  • De toegang tot Thermen Soesterberg is bij het arrangement inbegrepen, een reservering wordt automatisch gemaakt.
  • In verband met de coronamaatregelen vragen we je om de aankomsttijden van jouw saunabezoek vooraf door te geven.  
  • Je kunt de toegangskaarten bij de receptie van Kontakt der Kontinenten ophalen. Dit kan op de dag zelf en mag ook al vóór het inchecken.
  • Check je bij ons in op zondag? Indien het restaurant op zondag gesloten is serveren wij de dagschotel op maandag.

  Sauna arrangement

  Vanaf Kontakt der Kontinenten wandel je over het bospad binnen enkele minuten naar Thermen Soesterberg. Met zestien saunafaciliteiten, vier zwembaden en een schat aan rituelen en verwennerijen als hamam, beautybehandelingen en massages, is Thermen Soesterberg the place to be als het om wellness gaat.

  sauna-hotel-arrangement

  Kontakt der Kontinenten

  De knusse hotelkamers van Kontakt der Kontinenten bevinden zich in twee bijzondere en historische panden: het voormalige missiehuis Sint Jan met fraaie glas-in-loodramen en Klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen.

  Het hotel biedt nog steeds de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook alle gemakken en faciliteiten van nu. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat je hier écht even tot rust komt. Lees hier meer over de historie

  KonneKt restaurant, bar & lounge

  In het gloednieuwe restaurant KonneKt verwelkomen we u graag om te komen genieten van een heerlijk ontbijt en een smakelijke dagschotel in de avond. Wil je niet één maar twee avonden in ons restaurant dineren? Dan is het mogelijk om nog een extra dagschotel of driegangendiner te reserveren. In de boekingsmodule van het arrangement kun je direct een extra diner aan jouw reservering toevoegen.

  Bekijk hier de menukaart.  

  hotelkamer-soesterberg

  Overnachten

  Het hotel beschikt over 130 hotelkamers en biedt faciliteiten zoals een restaurant, leeshoekjes en koffiecorners met gratis koffie, cappuccino, thee én heerlijke koekjes.

  Is het lekker weer? Dan ben je van harte welkom in onze ruime bostuin. Neem lekker plaats op het terras of plof neer in een zitzak of hangmat.  En na een overnachting in een van onze heerlijke bedden, kun je de volgende ochtend uitgerust genieten van het ontbijtbuffet!