Driedaags sauna arrangement

Vanaf Hotel Kontakt der Kontinenten wandelt u over het bospad binnen enkele minuten naar Thermen Soesterberg. Hier kunt u genieten van alle faciliteiten zoals zwembaden, weldadige sauna’s, stoombaden en verwennerijen als hamam, beautybehandelingen en massages. In combinatie met het sauna arrangement geniet u naast een ontspannen saunabezoek ook van twee comfortabele overnachtingen inclusief ontbijt en een heerlijke dagschotel in KonneKt restaurant, bar en lounge. Zo kunt u dat ontspannen gevoel nét wat langer vasthouden. En dat alles in de rustgevende en bosrijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

  Goed om te weten: ons hotel voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. U kunt hier dus gegarandeerd genieten van een veilig én onbezorgd verblijf. Wilt u meer informatie? Bekijk dan hier onze maatregelen of neem contact op via info@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 35 17 55. De maatregelen van Thermen Soesterberg leest u op hun website.

   HET SAUNA ARRANGEMENT

   Vanaf € 167,50 per persoon

   Sauna arrangement

   Vanaf Kontakt der Kontinenten wandelt u over het bospad binnen enkele minuten naar Thermen Soesterberg. Met zestien saunafaciliteiten, vier zwembaden en een schat aan rituelen en verwennerijen als hamam, beautybehandelingen en massages, is Thermen Soesterberg the place to be als het om wellness gaat.

   sauna-hotel-arrangement

   Kontakt der Kontinenten

   De knusse hotelkamers van Kontakt der Kontinenten bevinden zich in twee bijzondere en historische panden: het voormalige missiehuis Sint Jan met fraaie glas-in-loodramen en Klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen.

   Het hotel biedt nog steeds de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook alle gemakken en faciliteiten van nu. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat u hier écht even tot rust komt. Lees hier meer over de historie

   KonneKt restaurant, bar & lounge

   In het gloednieuwe restaurant KonneKt verwelkomen we u graag om te komen genieten van een heerlijk ontbijt en een smakelijke dagschotel in de avond. Wilt u niet een maar twee avonden in ons restaurant dineren? Dan is het mogelijk om nog een extra dagschotel of driegangendiner te reserveren. In de boekingsmodule van het arrangement kunt u direct een diner aan uw reservering toevoegen.

   Bekijk hier de menukaart.  

   hotelkamer-soesterberg

   Overnachten

   Het hotel beschikt over 130 hotelkamers en biedt faciliteiten zoals een restaurant, leeshoekjes en koffiecorners met gratis koffie, cappuccino, thee én heerlijke koekjes.

   Is het lekker weer? Dan bent u van harte welkom in onze ruime bostuin. Neem lekker plaats op het terras of plof neer in een zitzak of hangmat.  En na een overnachting in een van onze heerlijke bedden, kunt u de volgende ochtend uitgerust genieten van het ontbijtbuffet!