WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

KIJK EVEN ROND   

Heisessie organiseren

Hutje op de hei, een dag de hei op, een heisessie voor het MT: het kan bij conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Hoewel de hei ontbreekt, hebben wij alles om een geslaagde bijeenkomst voor u te organiseren.

In een voormalig klooster en missiehuis hebben wij diverse zalen en hotelkamers beschikbaar voor een heidag of heisessie.Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, dichtbij afrit 4 van de A28 en met bushaltes voor de deur is het hotel goed bereikbaar.
Met kloostertuinen en een eigen bosterrein kunt u in alle jaargetijden buiten een wandeling of activiteit als teambuilding van een van onze partners ondernemen.

De vergaderzalen (allen met daglicht) zijn standaard uitgerust met flipover, beamer, scherm en uiteraard goedwerkend wifi. Uw meegebrachte laptop kunt u moeiteloos aansluiten op de beamer en geluidsversterking. Voor uw gasten liggen notitieblocs en potloden klaar alsmede flessen met gezuiverd water.

Koffie en thee zijn onbeperkt beschikbaar in onze koffiecorners die goed gevuld zijn met koekjes en zoete versnaperingen. In ProefLokaal De Wereld wordt de inwendige mens goed verzorgd. Er zijn diverse ‘standaard’ vergaderarrangementen die uiteraard naar wens aangepast kunnen worden.

Reserveer uw heidag