Virtual Reality Games

20 tot 250 personen
1 tot 1,5 uur
V.a. € 31,95 p.p.

Werk in teamverband met behulp van Virtual Reality!

De VR Mini Escape Game is een fantastische virtual reality experience in teamverband. Los met je team bijvoorbeeld een moord op met behulp van VR, spannende props en verborgen boodschappen. Een baanbrekende ervaring waarbij communicatie en samenwerking cruciaal zijn.

Je speelt in teamverband tegen andere teams. Welk team lost de puzzels als eerste op? Er zijn diverse thema’s mogelijk: La Casa de Dinero, National Treasure, De schat van Davey Jones en het VR Moordspel. Na een korte uitleg ga je in groepjes van vier aan de slag. Gebruik de VR-bril en stap de virtuele wereld in. Wat zie je met de VR-bril en wat kun je daarmee in de echte wereld? Met je team ga je puzzelen, samenwerken en proberen de link tussen de virtuele en echte wereld te leggen en daarmee antwoorden te vinden. Samenwerken is de sleutel tot succes, communicatie is cruciaal. Je kunt het spel spelen als vergaderbreak, maar ook tijdens een diner.

Richtprijs inclusief btw
€ 31,95 per persoon

Offerte aanvragen

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!