Fatmax Kickbike Tour

5 tot 15 personen
1, 2 of 3 uur
v.a. €65,90 p.p.

Ontdek de bossen rondom Kontakt der Kontinenten op deze FatMax Kickbike. Lekker crossen op een elektrische step, waarmee je ook off-road kunt rijden. Ideaal als sportieve onderbreking van een lange vergaderdag of training!

Ben je avontuurlijk aangelegd en wijk je graag af van begaande wegen? Op deze FatMax word je rijvaardigheid op de proef gesteld; met zijn enorme banden heb je goede grip op zachte ondergronden. De unieke omgeving met onverharde paadjes en fietspaden maakt dit tot een heerlijk sportief uitje.

Met een gemiddelde snelheid van 25 km per uur is er genoeg tijd om een uitdagende tocht in de omgeving te maken. Meerdere routes zijn mogelijk; wat rustiger of een wat meer avontuurlijkere route. Met een app is de gekozen route te downloaden; de navigatie doet de rest. Uiteraard krijg je voor vertrek uitgebreide uitleg. Ook leuk om te combineren met een e-choppertour!

Richtprijs inclusief btw
€ 65,90 per persoon voor een, twee of 3 uur (inclusief WA verzekering)

Kosten optionele gids: € 66,55 per uur

Offerte aanvragen

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!