E-choppertour

5 tot 60 personen
1, 2 of 3 uur
V.a. € 65,90 p.p.

Ben je op zoek naar een leuke, originele activiteit, die voor iedereen uit de groep geschikt is? Kies voor een geruisloze, milieuvriendelijke E-Choppertour!

Met een E-Choppertour waai je letterlijk even uit en maak je op een ontspannen manier kennis met de prachtige omgeving van Kontakt der Kontinenten. Kies bijvoorbeeld voor de route door de oude binnenstad van Amersfoort naar de Eempolder en de Soesterduinen. Met een app kun je de gekozen route downloaden; de navigatie doet de rest. Jullie mogen natuurlijk ook zelf (van tevoren) een route samenstellen.

Voor vertrek krijgen jullie een uitgebreide uitleg over de E-Choppers, bijzonderheden op de route en wordt er een groepsfoto gemaakt. Indien gewenst kan jullie groep begeleid worden door een gids die onderweg alles over de omgeving en bezienswaardigheden kan vertellen.

De E-Choppers hebben een maximumsnelheid van 25 km per uur. Voor het berijden van een E-Chopper is een rijbewijs nodig. Een lichtgewicht helm, die ook geschikt is voor brildragers, wordt meegeleverd. Zijn er in jullie groep mensen zonder rijbewijs, dan kunnen zij voor een FatMax Kickbike (elektrische step) of een E-Fatbike (elektrische fiets) kiezen. Op deze voertuigen kan iedereen vanaf 16 jaar rijden en het voordeel is dat ze net zo snel zijn als de E-Choppers. Ideaal dus om binnen een groep met elkaar te combineren!

Richtprijs inclusief btw
€ 65,90 per persoon voor maximaal drie uur (inclusief WA verzekering)

Kosten optionele gids: € 66,55 per uur

Offerte aanvragen

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!