E-choppertour

5 tot 50 personen
2 of 3 uur
V.a. € 44,50 p.p.

Een e-choppertour is geschikt voor iedereen. De wind die door je haren raast, de zon op je gezicht en het geluid van fluitende vogeltjes. De e-chopper is geruisloos én ook nog eens milieuvriendelijk! Het enige wat je hoeft te doen is genieten.

Met de e-choppertour waai je letterlijk even uit! Je maakt op een avontuurlijke, ontspannen manier kennis met de prachtige omgeving van Kontakt der Kontinenten. Kies bijvoorbeeld voor de route door de oude binnenstad van Amersfoort naar de Eempolder en de Soesterduinen. Met een app kunnen je de gekozen route downloaden; de navigatie doet de rest.

De e-choppers hebben een maximumsnelheid van 25 km per uur, er hoeft geen helm gedragen te worden. Voor vertrek krijgen jullie een uitgebreide uitleg over de e-choppers, bijzonderheden op de route en wordt een groepsfoto gemaakt. Voor het berijden van een e-chopper moet je in het bezit zijn van een brommer- of autorijbewijs. Voor deelnemers zonder een rijbewijs zijn als alternatief Fatmax Kickbikes (elektrische steps) beschikbaar, die de e-choppers met gemak bijhouden.

Richtprijs inclusief btw
€ 44,50 per persoon voor maximaal drie uur

Transportkosten e-choppers:
1-15 voertuigen: € 151,25
16-30 voertuigen: € 302,50
31-45 voertuigen: € 453,75
46-60 voertuigen: € 605,-

Offerte aanvragen