Vergaderlocatie in Soesterberg

Vergaderarrangementen

Als vergaderlocatie in de regio Amersfoort, Utrecht en Zeist met overnachtingsmogelijkheden, hebben wij een aantal standaard vergaderarrangementen samengesteld. Deze vergaderarrangementen bevatten alles voor een goed verzorgde bijeenkomst, maar kunnen uiteraard voor jouw training, vergadering, seminar of conferentie op maat aangepast worden naar jouw wensen.

Vergaderzalen

De vele vergaderzalen en conferentiezalen zijn verdeeld over beide gebouwen. Onze vergaderarrangementen zijn exclusief zaalhuur. Je bent hierdoor in de gelegenheid om een zaal met een oppervlakte van jouw keuze te reserveren. Het gebruik van diverse audiovisuele apparatuur als beamer, wifi en flipover is inbegrepen bij de vergaderarrangementen.

Een historische locatie

Kontakt der Kontinenten is niet zomaar een vergaderlocatie. Het conferentiehotel in Soesterberg bestaat uit twee gebouwen met een bijzondere geschiedenis. Vroeger deden de gebouwen dienst als missiehuis en klooster. Inmiddels is er een hoop veranderd. Beide gebouwen zijn getransformeerd tot een eigentijds conferentiehotel, met alle faciliteiten die jij en jouw gasten van een vergaderlocatie mogen verwachten. Originele details zoals glas in lood en subtiele – maar doordachte – verwijzingen naar andere culturen, houden de herinneringen aan vroeger levend. Het geeft je bijeenkomst een bijzonder en werelds tintje.

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!