Route informatie

Welkom bij Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten! Leuk dat u ons komt bezoeken. Onze locatie is zowel per auto, bus als fiets te bereiken. De A28 bevindt zich om de hoek en de bushalte ligt op steenworpafstand.

Het hotel bestaat uit twee gebouwen, Missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. Komt u voor een conferentie of evenement? Dan verwijzen de lichtborden op het buitenterrein u naar het juiste gebouw. In het eerstgenoemde gebouw bevindt zich tevens onze receptie. Ons ruime parkeerterrein, dat beschikt over 275 gratis parkeerplekken, ligt tussen beide gebouwen in. Een aantal parkeerplekken is speciaal gereserveerd voor trainers, mindervaliden en motoren. Daarnaast zijn er elektrische oplaadpunten aanwezig.

Indien u de file’s wilt ontwijken en rustig wilt opstarten voordat uw bijeenkomst begint kunt u ook vooraf komen overnachten. Direct regelen? Bekijk dan de beschikbaarheid en reserveer direct online uw kamer.

Tot snel!

BEZOEKADRES

NAVIGATIE ADRES

AUTO

Voor gebruik met een navigatiesysteem adviseren wij om Richelleweg 1, 3769 AZ Soesterberg in te voeren. U komt dan uit bij de inrit van het Conferentiehotel

Vanaf de A28 vanuit Amersfoort neemt u afrit 4 (Soest-Soesterberg) en slaat u aan het einde van de afrit rechtsaf. Vanuit Utrecht neemt ook afrit 4 (Soest-Soesterberg) maar slaat u aan het einde van de afrit linksaf. 

Vervolgens bevindt u zich op de Richelleweg. Ga twee keer bij de verkeerslichten rechtdoor, na 100 meter links vindt u de inrit.

BUS

Bushalte Soesterberg-Oost / Kontakt der Kontinenten bevindt zich op steenworpafstand van het hotel. Wij adviseren om naar Amersfoort CS te reizen en vanaf daar over te stappen op lijn 56 of 34. De busrit neemt circa 10 minuten in beslag. 

Plan uw reis via www.9292.nl.

FIETS

Komt u op de fiets? Dan kunt u uw fiets kostenloos bij ons stallen. Daarnaast is het mogelijk om een fiets te huren. Dit kan bij de receptie waar u tevens terecht kunt voor tips over de omgeving en gratis fietsroutes. 

Plan uw route via de website van de fietsersbond.