KonneKt restaurant, bar en lounge

KonneKt restaurant, bar en lounge is dé ontmoetingsplek in het hart van Hotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Van een lekker en gezond ontbijt, een heerlijke lunch tot een uitgebreid diner. Bij KonneKt geniet je op elk moment van de dag van smaakvolle gerechten en dranken met een wereldse twist. En die wereldse invloeden proef je niet alleen; je ziet ze ook terug in het interieur.

Laat je verrassen door de bijzondere combinaties van materialen, patronen en souvenirs die je meenemen op een reis langs de continenten en hun culturele gelijkenissen. Geniet van de wereldse gastvrijheid, de sfeervolle ambiance waar oud en nieuw samenkomen en het uitzicht op de groene bostuin. Zien we je snel?

Terras van KonneKt in Soesterberg
Interieur KonneKt soesterberg

Welkom in KonneKt

Je bent van harte welkom om bij KonneKt te komen lunchen, borrelen of te dineren. Binnen of op het zonnige terras met uitzicht op de bostuin. We adviseren je om je bezoek aan KonneKt vooraf online te reserveren zodat je zeker bent van een plekje. 

Openingstijden KonneKt

Op zondag is de keuken tot 15.00 uur geopend voor de lunch. 

KonneKt is vanaf zondag 19 december tot en met vrijdag 14 januari gesloten

Adres

  • Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg

Culinair genieten met uitzicht op het bos

Lekker eten en drinken onder het genot van een heerlijk uitzicht.  Ervaar de rust van onze groene bostuin en geniet van het zonnige terras waar loungebanken, picknicktafels en zitzakken voor je klaarstaan. 

Dineren bij KonneKt in Soesterberg
restaurant-konnekt-soesterberg

Verrassende culturele overeenkomsten

Laat je verwonderen door de bijzondere verzameling van souvenirs, die de overeenkomsten tussen culturen van alle continenten tonen. Ervaar de bijzondere ambiance waar oud en nieuw samenkomen. En laat je smaakpapillen grenzeloos genieten. Je bent van harte welkom in de wereld van KonneKt.

Lekker loungen bij de open haard

Na een dag van inspanning is dit dé plek voor ontspanning. Neem lekker plaats in de loungehoek bij de open haard terwijl je geniet van een hapje of drankje uit de keuken van KonneKt. 

restaurant-konnekt-soesterberg (4)