Fase 2

De realisatie van een gloednieuwe toiletgroep vond plaats gedurende de zomer van 2019. Hier leest u meer over het verloop van deze fase.

Dit is er gebeurd

In het souterrain, Oceanië, is een compleet nieuwe toiletgroep gerealiseerd. Er zijn nieuwe toiletten inclusief een voorziening voor mindervaliden. Met de toevoeging van een ‘werelds hurktoilet’ wordt ingespeeld op de wensen van onze buitenlandse gasten. Daarnaast is er een ruimte waar gedoucht kan worden. Prettig, voor gasten die niet bij ons overnachten en bijvoorbeeld per fiets naar onze locatie komen. Of na een inspannende teambuildingactiviteit. 

Wereldse inspiratie

Op het eerste oog lijkt onze inspiratie misschien van het typisch Hollandse Delfts blauw te komen. Maar de bijzondere blauwe kleur die onze nieuwe toiletgroep siert, is ook in andere landen geliefd. Denk maar eens aan het porselein uit China, de Portugese ‘Azulejos’ en Japanse schilderkunst. En kende u de Franse stof ‘Toile de Jouy’ al?

Zo is het geworden

De nieuwe toiletgroep is sinds september in gebruik genomen. Kom vooral eens kijken! 

Meer weten?

Bekijk onze pagina met alle informatie over de huidige en aankomende ontwikkelingen binnen Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten of neem een kijkje bij fase 3.