WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

Het geheim van effectief vergaderen

Het geheim van effectief vergaderen

Synpro® is een sinds 2004 bewezen en doeltreffende vergadermethodiek, bestemd voor de efficiënte en interactieve begeleiding van vergaderingen met een diversiteit aan thema’s. Diverse kleine en grote organisaties hebben reeds met de Synpro®-begeleiding kennis gemaakt, in zowel Nederland als daarbuiten.
Synpro® begeleidt hierbij de vergadering van voorbereiding tot en met de nazorgfase. Deze aanpak gaat verder dan een reguliere voorzittersrol. Door de gestructureerde, onafhankelijke en interactieve begeleiding van de bijeenkomst door een vergaderbegeleider (‘facilitator’), wordt er efficiënter en doeltreffender (lees: kostenbesparend) overleg gevoerd, worden onderwerpen gedurende de bijeenkomst met alle aanwezigen afgestemd en wordt draagvlak voor opvolging verkregen. Belangrijk hierbij is de beheersing van groepsdynamiek tijdens de vergadering door de facilitator.

Vergaderen op een goede locatie

Voor Synpro® is het belangrijk dat vergaderingen, die niet op locatie van de klant plaatsvinden, op een locatie worden uitgevoerd, die voldoet aan onder andere de volgende kenmerken:
* Rust (voor focus) en een prettige, ontspannen omgeving (onbewuste stimulans om goed te vergaderen).
* Keuze uit verschillende vergaderzalen, passend bij de omvang, inrichting en doel van de bijeenkomst.
* Goede bereikbaarheid, met zowel de auto als het openbaar vervoer.
* Goed eten en drinken en (indien nodig) goed slapen.

Succes behaal je samen

Om een breed publiek met effectief vergaderen kennis te laten maken en de voordelen hiervan te laten ervaren, werkt Synpro® samen met diverse top-vergaderlocaties verspreid over Nederland, waaronder Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Waarom? Het conferentiehotel heeft een ruim aanbod aan diverse zalen, van klein tot groot, prima voor ieder type van vergadering! Bovendien is Kontakt der Kontinenten centraal gelegen. Wel zo handig, zeker wanneer deelnemers uit het hele land komen. Daarnaast biedt vergaderlocatie Kontakt der Kontinenten de deelnemers aan een vergadering ook de mogelijkheid tot overnachten. Ideaal voor meerdaagse bijeenkomsten! En natuurlijk de goede culinaire verzorging. Immers, een goede culinaire verzorging en het socialiseren voor, tijdens en na een vergadering draagt vaak bij aan het eindresultaat van de bijeenkomst. En dat alles met een persoonlijke en zakelijke benadering. Kortom: een prima vergaderlocatie!
Met een landelijk netwerk van professionele, internationaal erkende facilitators, kan Synpro® samen met Kontakt der Kontinenten van een vergadering een bijzondere, succesvolle bijeenkomst maken.

Meer weten over vergaderbegeleiding door Synpro? Kijk op www.synpro.nu, of neem contact op met Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo