Tweede plaats Publieksprijs Meetinglocaties

Op 1 januari zijn door MeetingReview de winnaars van de Publieksprijs van 2020 bekend gemaakt. MeetingReview is een zoekmachine voor meetinglocaties & meetingdiensten waarbij reviews helpen bij het selecteren van de locaties. De meetinglocaties worden beoordeeld op het boekingsproces, eten & drinken en de gebruikte ruimte. Daarnaast is er ook een totaalbeoordeling waarin rekening wordt gehouden met de prijs, kwaliteit en gastvrijheid van de locatie.

Uitreiking Publieksprijs

Ook in 2019 schreven honderden boekers en bezoekers van meeting- en eventlocaties weer veel reviews. Aan het einde van het jaar telde Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten maar liefst 1.086 reviews en werd de locatie gemiddeld met een 9 gewaardeerd. Dat is niet alleen een prachtige score, maar leverde Kontakt der Kontinenten ook de tweede plaats in de categorie L op. De prijs werd op 14 januari persoonlijk aan het team van Kontakt der Kontinenten overhandigd door Robert Spakman, initiatiefnemer van MeetingReview.

kontakt-der-kontinenten-publieksprijs-2020

Nationale Meeting Award

Het winnen van de tweede prijs betekent dat Kontakt der Kontinenten zich nogmaals mag opmaken voor een verkiezing: door het winnen van de Publiekprijs is de locatie namelijk ook geselecteerd voor de Nationale Meeting Award. Op 16 maart 2020 worden de Nationale Meeting Awards alweer voor de vijfde keer uitgereikt aan de beste meeting- en eventlocaties in Nederland.

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo