Kontakt der Kontinenten wint zilveren Provincie Award

07 september 2022

Op donderdag 1 september zijn de winnaars van de Meeting Review Provincie Awards bekend gemaakt. Met een score van 1121 punten, een gemiddelde beoordeling van 9.0 (gebaseerd op 3.335 reviews) heeft Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten de Zilveren Provincie Award 2023 ontvangen. De punten zijn gebaseerd op het aantal ontvangen reviews -en bijhorende scores- die meeting- en eventplanners over ons hotel hebben geschreven. Met het behalen van de Provincie Award behoort Kontakt der Kontinenten tot de beste meeting & eventlocaties in de provincie Utrecht.

Publieksprijs-provincie-award

Over MeetingReview

MeetingReview helpt boekers van bijeenkomsten bij het vergelijken van locaties op basis van reviews. In de gebruikerservaringen die eerdere boekers delen beoordelen zij het boekingsproces, eten & drinken en de gebruikte ruimte. Daarnaast is er een totaalbeoordeling waarin rekening wordt gehouden met de prijs, kwaliteit en gastvrijheid van de locatie.

Wil je zelf een review schrijven of de reviews van Kontakt der Kontinenten bekijken? Kijk dan op de website van MeetingReview.

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en de volgende editie belandt ook in jouw inbox!

Zakelijk nieuws

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!