Nacht van de Vluchteling

Het zit er op, de Nacht van de Vluchteling is voorbij! Ruim 850 wandelaars hebben tijdens hun 40 kilometer lange wandeltocht van Utrecht naar Amersfoort gepauzeerd bij Kontakt der Kontinenten. Bij aankomst werden de wandelaars, die er inmiddels circa 30 kilometer op hadden zitten, verwelkomd met een silent disco. En dat de muzikale boost goed werd gewaardeerd bleek wel uit de vele wandelaars die, ondanks de vermoeidheid, al wandelend naar het rustpunt in de tuin nog even een paar danspasjes wisten te maken!

nacht-van-de-vluchteling-evenementententennacht-van-de-vluchteling-terraskontakt-der-kontinenten-silent-discokontakt-der-kontinenten-parkeerplaatsterras-kontakt-der-kontinenten

Eenmaal aangekomen in onze achtertuin genoten de wandelaars van hun welverdiende rustmoment. Bij de buitenkeuken konden diverse hapjes en drankjes worden genuttigd en er was live muziek. Daarnaast konden wandelaars heerlijk bijkomen in één van de hangmatten of zitzakken en zelfs een korte massage nemen om de laatste kilometers nog zo goed mogelijk door te komen. De pauze werd mede mogelijk gemaakt door Thermen Soesterberg, 2Food, Bidfood Nederland, Bunzl Foodservice , Smit & Dorlas koffiebranders bv.

Onze collega en Food & Beverage Service Manager René Turk nam zelf deel aan de wandeling en in combinatie met het team van collega’s dat zich deze nacht vrijwillig heeft ingezet hebben we € 3.725 opgehaald voor Stichting Vluchteling!

stempelenlive-muziek-kontakt-der-kontinentenbuitenkeukenveld


Meer over de Nacht van de Vluchteling

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo