WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

KIJK EVEN ROND   

Wereldse bbq-tip

Deze zomer lekker de tuin in of het balkon op voor een barbecue. Van onze chef hierbij een wereldse tip:

Kofte kebab met yoghurt-koriandersaus

Ingrediënten kofte kebab
600 gram lamsgehakt
100 gram gesnipperde sjalot
4 tenen fijngesneden knoflook
5 gram gemalen kaneel
6 gram gemalen korianderzaad
2 gram gemalen komijn
1 ei
zout en peper

Ingrediënten yoghurtsaus
2 dl Griekse yoghurt
25 gram verse koriander
4 teen knoflook
zout en peper

Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten van de kofte met elkaar en vorm hiervan acht worstjes. Spies deze op satéprikkers en gril ze op de bbq. Tip: week de satéprikkers in lauw water; hierdoor verbranden ze minder snel op de bbq. Voor de saus: Meng met een staafmixer de ingrediënten van de saus tot een glad geheel.

Serveer het geheel met bijvoorbeeld een couscoussalade.
Eet smakelijk!

Wij gebruiken cookies. Met deze cookies verbeteren wij de gebruiksvriendelijkheid van onze website. Daarnaast kunnen wij je hierdoor gepersonaliseerde content bieden op kontaktderkontinenten.nl, via onze andere kanalen en andere media. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. NB. Wij onthouden je keuze, zodat je deze vraag bij een volgend bezoek niet meer te zien krijgt. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten