WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

Uitgelicht: JvN Congres Management

Wereldse Gastvrijheid

JvN Congres Management is een congres organisatiebureau gevestigd in Amersfoort met vele tientallen jaren ervaring. Wij organiseren nationale en internationale congressen en evenementen in Amersfoort en regio, in de rest van Nederland en ook vaak in het buitenland.
Al vele jaren komen wij als klant in Kontakt der Kontinenten. Wij organiseren er zelf congressen, organiseren evenementen in opdracht – bijvoorbeeld voor Locatie Amersfoort/Amersfoort City Marketing – of we zijn “ambassadeur” en brengen potentiele klanten naar Kontakt der Kontinenten om hen kennis te laten maken met de vele mogelijkheden van deze fijne en prettige congreslocatie. En soms zijn we ook gewoon te gast.

Vorig jaar hebben wij voor collega congresorganisatoren een weekend georganiseerd en hen laten genieten van mogelijkheden die het conferentiehotel biedt zoals gezellig borrelen in de bar, heerlijk dineren en zelfs een ontspannende yogasessie op het zonovergoten buitenterrein (het was eind juni) vormde een onderdeel van het programma. Kortom wij komen hier vaak en graag.

Waarschijnlijk was dat ook de reden dat Lars Beckers ons uitnodigde voor een “bijpraat nieuwjaarsborrel” begin januari. Met een goed glas wijn hebben we samen het achter ons liggende jaar doorgenomen en het nieuwe jaar begroet. Mijn bezoek was geheel onaangekondigd.
Hoe leuk en attent was het dat toen de barkeeper Wahid mij zag hij naar mij toe kwam om gelukkig nieuwjaar te wensen; dat vervolgens de supervisors Ehab en Ayman gedag kwamen zeggen; dat Ben, de F&B service manager, mij in de bar niet voorbij liep; dat de dames uit het restaurant de beste wensen kwamen brengen en René Giel, de directeur, er even bij kwam zitten. Dat noem ik nou nog eens Wereldse Gastvrijheid. Ik voelde me echt Gast, werd door iedereen herkend en hartelijk begroet.
Naast dat wij congressen organiseren geven wij ook trainingen Klantvriendschap, nou daar weten ze hier in Kontakt der Kontinenten alles van!

Bij mijn vertrek vroegen de dames van de receptie wanneer ik weer terug zou komen met een congres. Ik hoop van ganser harte dat dit snel weer gebeurt. Bij Kontakt der Kontinenten wordt gastvrijheid met een grote G geschreven. Dat is lang niet overal zo, ik voel me hier echt thuis, daar zorgt de gehele staf voor en dat voelen onze gasten, de deelnemers aan congressen en evenementen net zo. Een blije gast is een terugkerende gast!

Jeannette van Namen,
JvN Congres Management

Deel dit bericht:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo