WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin - gratis parkeren

Herrie in de keuken

Keuken met een culinair werelds tintje!

Na intensieve voorbereidingen is de nieuwbouw van onze keuken voortvarend van start gegaan. Onder begeleiding van projectleider Johan Mallo van PMO4Hospitality zijn verschillende bouwpartijen inmiddels druk voor ons aan het werk. Het ontwerp en tekenwerk is verzorgd door Boparai Associates Architekten.

De keuken wordt in oppervlakte en productiecapaciteit vergroot en voorzien van een gloednieuwe inventaris. Onze keuken wordt hiermee aangepast aan de wensen die wij hebben voor vandaag én morgen. Grotere koelcapaciteit, hogere productiecapaciteit, hypermoderne bereidingsfaciliteiten en een sterk verbeterde logistiek. Een keukenplan dat conceptmatig aansluit op alle trends en ontwikkelingen binnen de huidige markt, zodat wij onze gasten nog beter kunnen verzorgen en culinair verrassen. Op 1 september zal de bouwfase van dit project zijn afgerond en zullen de eerste culinaire bereidingen hun weg vinden naar onze gasten.

Uiteraard zorgen wij ervoor dat de bouwactiviteiten minimale invloed hebben op het verloop en de kwaliteit van bijeenkomsten in ons conferentiehotel. Kom na 1 september kijken hoe het geworden is: u bent van harte welkom!

In de keuken: dresseren van gerechten voor een interne proeverij van de nieuwe kaart

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo