WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin - gratis parkeren

KIJK EVEN ROND   

Poké bowl: een nieuwe trend

Een nieuwe culinaire trend is de poké bowl, van origine een traditioneel recept uit Hawaï, waarbij nu rauwe verse vis gemarineerd met rijst en groente wordt geserveerd in een kom. Het lijkt een wat makkelijke en luie variant op sushi, maar omdat je het in een kom doet geeft het grote vrijheid om naar eigen inzicht smaken en ingrediënten toe te voegen. En het fijne van een poké bowl is dat het snel en eenvoudig te maken is. Hierbij een favoriet van onze chef-kok

Poké bowl met zalm

Ingrediënten voor 4 personen
250 gram rauwe zalm in dunne plakjes
600 gram gekookte (sushi)rijst
1 avocado in blokjes
50 gram ingelegde gember voor sushi
1 bosui in ringetjes gesneden
4 theelepels miso yuzu (online verkrijgbaar bij yamafoodshop.nl)
4 eetlepels zwart sesamzaad

Bereiding
Doe de rijst in een kom
Besmeer de zalm met de miso yuzu
Leg de zalm, gember en avocado op de rijst
Bestrooi met bosui en sesamzaadjes

Eet smakelijk!

Wij gebruiken cookies. Met deze cookies verbeteren wij de gebruiksvriendelijkheid van onze website. Daarnaast kunnen wij je hierdoor gepersonaliseerde content bieden op kontaktderkontinenten.nl, via onze andere kanalen en andere media. Als je verder surft, accepteer je onze cookies. NB. Wij onthouden je keuze, zodat je deze vraag bij een volgend bezoek niet meer te zien krijgt. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten