Duurzaam vergaderen met Meetings for Trees

21 juni 2022

Na een succesvol eerste jaar als partner van Hotels for Trees breidt Kontakt der Kontinenten de samenwerking verder uit. Het conferentiehotel in Soesterberg heeft zich nu ook aangesloten bij het sublabel Meetings for Trees.

Meetings for Trees

Meetings for Trees draagt bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot van bijeenkomsten zoals vergaderingen, trainingen en congressen. Bedrijven en organisaties die hun meeting bij Kontakt der Kontinenten organiseren kunnen bij elke boeking een passend aantal bomen laten planten om de uitstoot te compenseren. Per boom wordt er een donatie van € 5 gedaan die ten goede komt aan wereldwijde bebossingsprojecten.

Duurzame overnachtingen én bijeenkomsten

Het hotel is inmiddels al een jaar partner van Hotels for Trees. Hierdoor kunnen de hotelgasten ervoor kiezen om de kamerschoonmaak over te slaan en een boom laten planten. René Giel, directeur Kontakt der Kontinenten: “Dat veel gasten een steentje willen bijdragen en hun overnachting willen verduurzamen blijkt, want inmiddels staan er al meer dan 650 geplante bomen op onze teller. Meetings for Trees is een welkome uitbreiding die het onze boekers makkelijk maakt om hun bijeenkomsten op een concrete manier te verduurzamen. Een mooie stap die past bij het duurzame DNA van onze organisatie.”

 

meetings-for-trees-logo

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en de volgende editie belandt ook in jouw inbox!

Zakelijk nieuws

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!