WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

Conferentiehotel schenkt 3 (of 4??) nieuwe waterpompen

Conferentiecentrum Kontakt der Kontinenten schenkt tijdens vergaderingen, conferenties en meetings gratis gezuiverd tafelwater. Voor iedere fles die wij serveren, schenken wij Water voor Water: een  donatie aan Stichting FairWater voor de plaatsing van duurzame waterpompen in Afrika.

In veel Afrikaanse dorpen zijn waterpompen geïnstalleerd die òf niet meer te repareren zijn òf waarvan reparatie te duur is. De ‘Oxfam BluePump’, die kapotte waterpompen vervangt, is betaalbaar, van degelijke Nederlandse makelij, goed te onderhouden en te installeren door lokale partners. En om het water in te doen worden samen met de BluePump BlueBottles van JointhePipe.org in de pijpen van de pomp verstuurd.

In de eerste tien maanden van 2017 schenkt het conferentiehotel drie nieuwe BluePumps aan FairWater. De uitdaging is om er dit jaar nog een vierde BluePump aan toe te voegen. U kunt hierbij helpen: gasten van de vergaderlocatie kunnen per reservering een donatie te doen of bij de receptie een schenking in de collectebus de deponeren. Helpt u ook mee? Water voor Water, ook met uw hulp!

 

Kinderen hebben een BlueBottle gekregen van FairWater

 

 

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo