WERELDSE GASTVRIJHEID
131 hotelkamers - 2 historische gebouwen - 1 grote bostuin - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - gratis parkeren

Onze wereldse medewerker Angie vertelt…

Angie werkt bij de Front Office van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Zij voelt zich verbonden met Spanje en heeft anderhalf jaar in Salamanca en Madrid gewoond om de Spaanse taal te leren en stage te lopen in het Intercontinental hotel.
Haar familie heeft al dertig een vakantiehuisje in Albir, een dorp tussen Benidorm en Altea; dát is haar wereldse plekje. Als kind kwam ze er geregeld en nu ze haar eigen zoontje mee kan nemen voelt het steeds weer als thuiskomen.
Angie: “Het bijzondere van de Spaanse mentaliteit is dat familie heel belangrijk is: familie is je basis. Ook ik ben zo opgegroeid, onze familie in Nederland woont dicht bij elkaar en wij zien elkaar bijna dagelijks. Er is zelfs een vast moment in de week waarop we met de hele familie eten; vader, moeder, ooms, tantes, neefjes en nichtjes. Het is mooi dat wij in Albir dit hechte familiegevoel, dat zo goed aansluit bij ons, kunnen voortzetten. Vanaf het moment dat ik bij Kontakt der Kontinenten naar binnen liep, voelde ik mij er thuis. Bijzonder! Er zijn maar weinig bedrijven waar je dit meemaakt.”

Een hecht familiegevoel en samen eten zijn belangrijk voor de keuze van het wereldse plekje van Angie

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo