WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

VIDEO IMPRESSIE   

Green Key Goud

Door het hebben van het Gouden Green Key duurzaamheidskeurmerk, laten wij zien dat we een actieve bijdrage leveren aan duurzaamheid. Hierbij concentreren wij ons niet uitsluitend op het milieu, energie en CO2 uitstoot, maar op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in een veel bredere context.

De doelstelling van Stichting Kontakt der Kontinenten is om mensen te interesseren voor mondiale vraagstukken, hen bewust te maken van hun wereldburgerschap en om hen te bewegen een bijdrage te leveren aan een meer duurzame en rechtvaardige samenleving. Kontakt der Kontinenten Training & Advies verzorgt in het kader van wereldburgerschap cursussen, trainingen en conferenties.

Met onze structurele bijdrage aan waterprojecten van Stichting FairWater helpen we om het milieu te sparen en om mensen in ontwikkelingsgebieden van schoon drinkwater te voorzien. Wij streven naar een duurzaam inkoopbeleid waarmee ook de markt gestimuleerd wordt naar een meer innovatiegerichte en duurzame aanpak van inkoop. Dit doen we door bij elke aankoop een bewuste keuze te maken, door de gehele productlevenscyclus van groei tot teruggang te onderzoeken en de mogelijkheid tot fairtrade-, bio-gecertificeerde- en/of streekproducten te overwegen. Bij de keuzes betreffende de inkoop van producten houden we rekening met het effect op het milieu en op de mensheid. Wij willen bewustwording creëren bij onze gasten en relaties, middels informatie die beschikbaar is op onze hotelkamers en op onze website en wij nemen onze MVO-doelstellingen mee in presentaties naar (potentiële) relaties.

Kontakt der Kontinenten heeft Green Key Goud