Geniet van het driedaagse wandelarrangement

Met het wandelarrangement trekt u de schitterende omgeving van de Utrechtse Heuvelrug in om heerlijk te genieten van rust, ruimte, natuur én een compleet verzorgde overnachting. In welk seizoen u ook komt; de omgeving van Soesterberg is altijd mooi. Ga bijvoorbeeld naar de Soester Duinen of Park Vliegbasis Soesterberg. Er is voor iedere wandelaar wat wils! Bij aankomst in het hotel ontvangt u handige wandelroutes en onze persoonlijke tips en aanbevelingen. 

Goed om te weten: ons hotel voldoet aan alle richtlijnen van het RIVM. U kunt hier dus gegarandeerd genieten van een veilig én onbezorgd verblijf. Wilt u meer informatie? Bekijk dan hier onze maatregelen of neem contact op via info@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 35 17 55. 

  HET WANDELARRANGEMENT

  Vanaf € 111,- p.p.

  * Check je bij ons in op zondag? Indien het restaurant op zondag gesloten is serveren wij de dagschotel op maandag. 

  Kontakt der Kontinenten

  De knusse hotelkamers van Kontakt der Kontinenten bevinden zich in twee bijzondere en historische panden: het voormalige missiehuis Sint Jan met fraaie glas-in-loodramen en Klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen.

  Het hotel biedt nog steeds de kloosterlijke en ongedwongen sfeer van vroeger, maar ook alle gemakken en faciliteiten van nu. De rustieke omgeving in combinatie met de wereldse gastvrijheid van het team maakt dat je hier écht even tot rust komt. Lees hier meer over de historie.

  over-ons-kdk-missiehuis
  hotelkamer-soesterberg

  Overnachten

  Het hotel beschikt over 130 hotelkamers en biedt faciliteiten zoals een restaurant, leeshoekjes en koffiecorners met gratis koffie, cappuccino, thee én heerlijke koekjes.

  Is het lekker weer? Dan ben je van harte welkom in onze ruime bostuin. Neem lekker plaats op het terras of plof neer in een zitzak of hangmat.  En na een overnachting in een van onze heerlijke bedden, kun je de volgende ochtend uitgerust genieten van het ontbijtbuffet in restaurant KonneKt.

  Heuvelrug Wandelroutes

  Parkeer uw auto (gratis!) op onze ruime parkeerplaats, neem uw routekaarten mee en ga op verkenning naar de Heuvelrug! Kontakt der Kontinenten grenst direct aan diverse wandelroutes langs kastelen, landgoederen en dorpen en natuurlijk de schitterende natuur die het gebied rijk is. Vanuit het hotel ben je dus zó onderweg. Ideaal voor wie in eigen land op zoek is naar een paar dagen wandelen in de natuur. 

  Tip: voor slechts €15,00 per persoon verzorgen wij een lekker én gezond lunchpakketje voor onderweg. Bij het maken van je boeking kun je deze direct reserveren.

  Bekijk de wandelroutes op de Heuvelrug.

  Wandelen stel uitzicht
  Bos

  Tips voor de Heuvelrug

  Door de ligging op de Utrechtse Heuvelrug is er in de omgeving van Kontakt der Kontinenten en Soesterberg een groot aanbod aan activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan het Nationaal Militair Museum, of een ontspannen wellnesservaring in Thermen Soesterberg. Wij inspireren je graag met leuke tips voor de Heuvelrug!  

  Een nóg fijner verblijf

  Maak je verblijf nóg completer door een van de onderstaande extra’s bij te boeken. Dit kan direct tijdens het boekingsproces. 

  Picknick-met-wijn