RESERVEER NU UW HEISESSIE

Heisessie Utrecht

Uw heidag of heisessie in een inspirerende locatie, omringd door een eigen bosterrein. Geniet van de rust en ruimte, ontdek de outdoor mogelijkheden en laat u inspireren door onze wereldse gastvrijheid! Waarom op de hei, als het hier zo mooi is? Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, dichtbij de A28 én met een eigen bushalte voor de deur is Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg uitstekend bereikbaar. De zaalruimtes beschikken over daglicht en zijn vanzelfsprekend uitgerust met faciliteiten zoals:
  • Flipover;
  • Beamer met scherm;
  • Snel wifi;
  • Notitieblocs en potloden;
Koffie, thee en gezuiverd water zijn onbeperkt beschikbaar en voor een culinaire én wereldse onderbreking verwelkomen we u graag in ProefLokaal De Wereld.

Direct reserveren?

Neem contact op of vul het formulier ‘Reserveer uw heisessie’ in.
 
 

Activiteiten

Onze kloostertuinen en eigen bos- en evenemententerrein bieden meer dan een goed terras. Zitzakken, wandelpaden, picknicktafels en hangmatten: de omgeving van Kontakt der Kontinenten inspireert en leent zich bij uitstek voor buiten activiteiten. In samenwerking met onze outdoor partners verrassen we u graag met een bijzonder aanbod aan buiten activiteiten.

Heisessie met overnachting

Organiseert u een meerdaagse heisessie? Maak uw bijeenkomst dan compleet met een werelds diner, overnachting en begin uw dag goed met een uitgebreid ontbijt in ProefLokaal de Wereld.

Gratis ruim parkeren

Gelegen op de Utrechtse Heuvelrug met een eigen bosterrein

Vergaderen, outdoor activiteiten en overnachten op één locatie

Reserveer uw heisessie