WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

KIJK EVEN ROND   

EVENEMENTEN

Een goed opgezet evenement is een perfecte manier om uw relaties of medewerkers aan u te binden. Een geslaagd evenement organiseer je echter nooit alleen. Daarbij is een deskundig advies onontbeerlijk. Ons team denkt dan ook graag mee bij het invullen van uw plannen. Met onze kennis en creativiteit weten we vaak net die accenten te leggen en details aan te geven, die van een geslaagd evenement een onvergetelijk evenement maken.

Wij hebben voor verschillende (zakelijke) evenementen mogelijkheden. In het voormalige klooster hebben wij de geschikte feestzaal met een stijlvolle wintertuin voor uw bedrijfsevenement. En met de culinaire invulling van ProefLokaal De Wereld bieden wij verrassende mogelijkheden voor voortreffelijke diners, een internationaal buffet, een gezellig diner uit onze buitenkeuken of een andere vorm van culinair genieten. Wat te denken van een toost in onze serre, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het omliggende bosgebied. En bij mooi weer kunt u zelfs de kloostertuin bij uw evenement betrekken.

Aangezien een evenement maatwerk is, nodigen wij u van harte uit om de diverse mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling reserveringen.

EVENEMENTEN

Bedrijfsfeest
Personeelsfeest
Feestavond
Jubileumfeest
Feestelijk diner
Buitenactiviteiten
Vele mogelijkheden

impressie evenementen