Evenementen

Een goed opgezet evenement is een perfecte manier om uw relaties of medewerkers aan u te binden. Een geslaagd evenement organiseer je echter nooit alleen. Daarbij is een deskundig advies onontbeerlijk. Ons team denkt dan ook graag mee bij het invullen van uw plannen. Met onze kennis en creativiteit weten we vaak net die accenten te leggen en details aan te geven, die van een geslaagd evenement een onvergetelijk evenement maken.

Wij hebben voor verschillende (zakelijke) evenementen mogelijkheden. In het voormalige klooster hebben wij de geschikte feestzaal met een stijlvolle wintertuin voor uw bedrijfsevenement. En met de culinaire invulling van KonneKt bieden wij verrassende mogelijkheden voor voortreffelijke diners, een internationaal buffet, een gezellig diner uit onze buitenkeuken of een andere vorm van culinair genieten. Wat te denken van een toost in onze serre, vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over het omliggende bosgebied. En bij mooi weer kunt u zelfs de kloostertuin bij uw evenement betrekken.

Aangezien een evenement maatwerk is, nodigen wij u van harte uit om de diverse mogelijkheden te bespreken. U kunt hiervoor contact opnemen met de afdeling reserveringen.

Bekijk ook

proeflokaal-de-wereld

KonneKt

Geniet in KonneKt restaurant, bar & lounge van wereldse gastvrijheid en verrassend lekkere wereldgerechten voor ieder moment van de dag. De keuze van gerechten en de presentatie laten een grote diversiteit zien. En met de aankleding van de buffetten en de wereldportretten aan de muren, wordt ook het oog geprikkeld.

teamactiviteiten

Teamactiviteiten

Samenwerken tijdens een activiteit in het bos? Creatief aan de slag met verf en kwast? Inspannend en sportief? Of liever juist ontspannen en de tijd nemen om elkaar nóg beter te leren kennen. De mogelijkheden voor de invulling van een teamactiviteit zijn eindeloos.  En, na afloop kan iedereen natuurlijk lekker blijven slapen! Zien we u snel?

Soorten feesten

Impressie evenementen

kdk-evenementen
wintertuin
conferentie-kapel
Ceciliakapel-evenement-met-band

Download onze whitepaper

Met handige tips voor het organiseren van een evenement
Downloaden