Onze maatregelen voor een veilig en onbezorgd verblijf

Beste gast,

Vanwege de door de Rijksoverheid gestelde maatregelen kan het zijn dat je bezoek aan Kontakt der Kontinenten iets anders verloopt dan je wellicht bij ons gewend bent. Vanzelfsprekend gelden bij ons de basismaatregelen, zoals 1,5 meter afstand, maar er zijn ook aanvullende maatregelen met betrekking tot bijvoorbeeld ons restaurant.  Met als devies geef elkaar de ruimte zullen we er in ieder geval alles aan doen om je, ondanks de maatregelen, tóch te laten genieten van een onbezorgd en veilig bezoek aan onze locatie.

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of meer wilt weten over onze maatregelen. De antwoorden op de belangrijkste vragen kun je daarom op deze pagina vinden. Staat het antwoord op je vraag er toch niet bij? Neem dan gerust contact op via info@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 35 17 55.

We danken je hartelijk voor je vertrouwen en begrip en hopen je snel te zien!

Met wereldse groet,

Team Kontakt der Kontinenten

Veel gestelde vragen

Laatste update: dinsdag 22 juni 2021

Onderstaande maatregelen zijn geldig vanaf zaterdag 26 juni

 • Bij aankomst treffen gasten bij de entrees van onze gebouwen desinfectiezuilen waar zij voor binnenkomst hun handen kunnen reinigen.
 • In het hotel wordt frequent schoongemaakt en extra aandacht besteed aan het desinfecteren van sanitaire voorzieningen en contactpunten zoals deurklinken, liftknopjes en trapleuningen.
 • In de publieke ruimtes, conferentiezalen en hotelkamers wordt extra geventileerd. Hierdoor kan het op sommige plekken wat koeler zijn dan normaal.
 • Medewerkers wassen iedere 30 minuten hun handen en bij verandering van werkzaamheden. Werkoppervlakten worden ieder uur gereinigd.
 • Het dragen van een mondkapje is nog tot en met vrijdag 25 juni verplicht in alle publieke binnenruimtes. Vanaf zaterdag 26 juni vervalt de mondkapjesplicht.
  • Gasten die een overnachting hebben geboekt ontvangen voorafgaand aan hun verblijf de gezondheidscheck van het RIVM.
  • Daarnaast worden alle gasten gevraagd om (vrijwillig) hun naam- en telefoonnummer achter te laten, dit zodat de GGD contact kan opnemen voor een eventueel bron- en contactonderzoek.
  • Wij vragen gasten om zoveel mogelijk contactloos (met pin of creditcard) te betalen.
  • In KonneKt restaurant, bar en lounge serveren we een aangepast ontbijt voor hotelgasten, conform de richtlijnen van het RIVM. Bij mooi weer kunnen gasten ook op het terras ontbijten.
  • Er wordt rekening gehouden met het maximale aantal toegestane gasten en we dragen zorg voor voldoende afstand.
  • Op drukke dagen spreiden we het aantal gasten door te werken met shifts. Dit wordt tijdens de check-in afgestemd.
  • In KonneKt restaurant, bar en lounge serveren we de lunch voor conferentiegasten op aangepaste wijze, conform de richtlijnen van het RIVM. Bij mooi weer en voldoende beschikbaarheid kan er op het terras of in de bostuin worden geluncht.
  • Reserveren voor lunch à la carte is verplicht maar kan ook ter plaatse. Bekijk hier de actuele openingstijden van restaurant KonneKt.
  • Zowel in het restaurant als op het terras wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand.
  • Op drukke dagen spreiden we het aantal gasten door te werken met shifts en kan het voorkomen dat we de lunchlocatie voor conferentiegroepen wijzigen.
  • KonneKt restaurant, bar & lounge is dagelijks vanaf 17.30 uur geopend voor het diner. Reserveren is verplicht en kan ook ter plaatse. Bekijk hier de actuele openingstijden van restaurant KonneKt.
  • De keuken is geopend tot 21.00 uur. De bar is open tot 00.00 uur, een zitplek is verplicht.
  • Er wordt rekening gehouden met 1,5 meter afstand. Op drukke dagen spreiden we het aantal gasten door te werken met shifts.
  • Alle type bijeenkomsten zijn toegestaan op 1,5 meter afstand. Er is geen maximum aantal personen.
  • Ruimere opstellingen bieden alle gasten de ruimte om voldoende afstand tot elkaar te kunnen bewaren. Daarnaast vragen we gasten om bij het verlaten van de zaalruimte het ‘first in, last out’ principe te volgen. Dit zodat gasten elkaar ook in de zaal zo min mogelijk hoeven te kruisen.
  • Alle zalen zijn uitgerust met een ‘hygiënestation’ dat is uitgerust met desinfectiemiddel, tissues en schoonmaakdoekjes.
  • Het gebruik van airconditioning is volgens het RIVM in alle ruimtes toegestaan.
  • Op drukke dagen zullen wij groepen vragen om hun pauzes te spreiden, zo voorkomen wij rijvorming bij de openbare ruimtes.
  • De zalen worden goed geventileerd.

   Voor organisaties die de deelnemers voorafgaand aan een bijeenkomst willen laten testen bieden wij de mogelijkheid om dit op onze locatie te laten doen. Als organisatie kun je zelf een afspraak maken via Testopdezaak.nl. Zij nemen de sneltesten af en geven eventuele positieve uitslagen door aan de GGD. De uitslag van de sneltest is binnen 15 minuten bekend.* Het afnemen van de sneltesten kan in de buitenlucht onder onze evenementententen plaatsvinden en het gebruik van deze tenten bieden wij (op basis van beschikbaarheid) graag kosteloos aan.

   Neem voor meer informatie over sneltesten op locatie en het reserveren van de evenementententen contact op met onze afdeling reserveringen. Dit kan per mail via reserveringen@kontaktderkontinenten.nl of telefonisch via 0346 – 33 25 37.

   * Op dit moment heeft een negatieve testuitslag nog géén invloed op de coronamaatregelen van de Rijksoverheid. Dit betekent dat alle maatregelen, waaronder 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje, onder alle omstandigheden verplicht blijven.

   De richtlijnen en adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM worden regelmatig gewijzigd. Dat betekent dat ook wij onze procedures soms aan dienen te passen en daarom af kunnen wijken van eerder gecommuniceerde maatregelen. Wij vragen hiervoor je begrip.

   Alleen samen zorgen we voor een onbezorgd verblijf

   Daarom vragen we jouw medewerking bij onderstaande maatregelen. Hartelijk dank voor je begrip! 

   Draag een mondkapje in de publieke binnenruimtes

   Geef elkaar de ruimte

   Volg de bewegwijzering

   Betaal met je pinpas

   Hoest en nies in je elleboog

   Was je handen regelmatig