Een veilig en onbezorgd verblijf

Beste gast,

Op deze pagina lees je alles over onze maatregelen voor een veilig en onbezorgd bezoek aan Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Vanzelfsprekend vragen we je rekening te houden met de door de Rijksoverheid gestelde basisadviezen, zoals handen wassen, hoesten en niezen in de elleboog en geen handen schudden, 

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of meer wilt weten over onze maatregelen. De antwoorden op de belangrijkste vragen kun je daarom op deze pagina vinden. Staat het antwoord op je vraag er toch niet bij? Neem dan gerust contact op via info@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 35 17 55.

Stay safe! 

Met wereldse groet,

Team Kontakt der Kontinenten

Veelgestelde vragen

Laatste update: maandag 28 februari 2022

Nee, sinds vrijdag 25 februari is het coronatoegangsbewijs niet meer nodig. 

Nee, sinds vrijdag 25 februari is de gezondheidscheck niet meer verplicht.

Nee, sinds vrijdag 18 februari is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht.

Nee, sinds vrijdag 18 februari is de 1,5 meter maatregel vervallen. Dit betekent dat er geen afstand meer gehouden hoeft te worden en we de volledige capaciteit van onze openbare ruimtes en zalen weer gebruiken.

Ja het restaurant en de bar zijn als normaal geopend. Bekijk de openingstijden hier. 

De richtlijnen en adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM worden regelmatig gewijzigd. Dat betekent dat ook wij onze procedures soms aan dienen te passen en daarom af kunnen wijken van eerder gecommuniceerde maatregelen. Wij vragen hiervoor je begrip.