Een veilig en onbezorgd verblijf

Beste gast,

Op deze pagina lees je alles over onze maatregelen voor een veilig en onbezorgd bezoek aan Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten. Vanzelfsprekend gelden de door de Rijksoverheid gestelde basismaatregelen, zoals schud geen handen en blijf thuis bij klachten, ook binnen onze locatie. Daarnaast is en blijft ons advies ‘geef elkaar de ruimte’.

We kunnen ons goed voorstellen dat je vragen hebt of meer wilt weten over onze maatregelen. De antwoorden op de belangrijkste vragen kun je daarom op deze pagina vinden. Staat het antwoord op je vraag er toch niet bij? Neem dan gerust contact op via info@kontaktderkontinenten.nl of 0346 – 35 17 55.

Stay safe! 

Met wereldse groet,

Team Kontakt der Kontinenten

Veelgestelde vragen

Laatste update: 17 januari 2022

Onderstaande maatregelen gelden vanaf zaterdag 15 januari tot en met dinsdag 25 januari.

Heb je in deze periode een bijeenkomst of overnachting bij ons gereserveerd waar de nieuwe maatregelen invloed op hebben? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, overnachtingen zijn nog steeds toegestaan en ons hotel is geopend. Wil je tijdens je verblijf ontbijten, lunchen of dineren? Dan kun je gebruik maken van onze take-away service en de maaltijd op je eigen hotelkamer nuttigen.

 • De sauna’s van Thermen Soesterberg zijn tot en met dinsdag 25 januari gesloten. Heb je in deze periode een sauna arrangement gereserveerd? Dan ontvang je binnenkort bericht met meer informatie.
 • Het beautycentrum is wel geopend.

Kijk voor de meest up to date informatie op www.thermensoesterberg.nl/corona-update/.

 • KonneKt restaurant, bar en lounge is tot en met dinsdag 25 januari gesloten. 
 • Tijdens deze periode is het mogelijk om een take-away maaltijd te bestellen en te nuttigen op je eigen hotelkamer. Het bestellen en afhalen van deze maaltijden kan bij de receptie.
 • Tot en met dinsdag 25 januari zijn alleen noodzakelijke bijeenkomsten toegestaan. Vanwege de sluiting van het restaurant verzorgen wij de maaltijden voor deze bijeenkomsten op aangepaste wijze.
 • Alle zalen zijn uitgerust met een ‘hygiënestation’ dat is uitgerust met desinfectiemiddel, tissues en schoonmaakdoekjes.
 • Het gebruik van airconditioning is volgens het RIVM in alle ruimtes toegestaan.
 • De zalen worden goed geventileerd.

Ja, alle gasten ontvangen voorafgaand aan hun verblijf de gezondheidscheck van het RIVM.

 • Ja, zowel voor toegang tot het hotel vragen wij alle gasten om hun coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs te tonen. Zonder coronatoegangsbewijs is toegang tot het hotel helaas niet mogelijk. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs en het maken van een testafspraak kijk op www.testenvoortoegang.org en www.coronacheck.nl/nl/ 
 • Een coronatoegangsbewijs is 24 uur geldig. Bij een meerdaagse bijeenkomst wordt het coronatoegangsbewijs na 24 uur opnieuw gecontroleerd. 

Ja, bij verplaatsing door het hotel is het dragen van een mondkapje verplicht. Als je zit mag het mondkapje af. Meer informatie over het gebruik van mondkapjes lees je op de website van de Rijksoverheid

Ja, in alle openbare ruimtes geldt de 1,5 meter maatregel en vragen we onze gasten om elkaar de ruimte te geven.

 • Bij aankomst treffen gasten bij de entrees van onze gebouwen desinfectiezuilen waar zij voor binnenkomst hun handen kunnen reinigen.
 • In het hotel wordt frequent schoongemaakt en extra aandacht besteed aan het desinfecteren van sanitaire voorzieningen en contactpunten zoals deurklinken, liftknopjes en trapleuningen.
 • In de publieke ruimtes, conferentiezalen en hotelkamers wordt goed geventileerd. Hierdoor kan het op sommige plekken wat koeler zijn dan normaal.
 • Medewerkers wassen iedere 30 minuten hun handen en bij verandering van werkzaamheden. Werkoppervlakten worden ieder uur gereinigd.

  De richtlijnen en adviezen van de Rijksoverheid en het RIVM worden regelmatig gewijzigd. Dat betekent dat ook wij onze procedures soms aan dienen te passen en daarom af kunnen wijken van eerder gecommuniceerde maatregelen. Wij vragen hiervoor je begrip.