Workshop

De locatie voor het organiseren van een inspirerende en effectieve workshop is van groot belang. U wilt immers alle ruimte om actief aan de slag te gaan met het delen van expertise, elkaar te verrijken met ideeën en voor het oefenen van praktijksituaties. Bij Kontakt der Kontinenten is er keuze uit 25 zaalruimtes van diverse afmetingen. Er is dus altijd een passende zaal voor uw type workshop. Tal van faciliteiten en een ervaren team dat voor u klaarstaat, zorgen dat u zich alleen op de inhoud van uw bijeenkomst hoeft te concentreren.

Komen de deelnemers van ver? Geen probleem, want Kontakt der Kontinenten ligt vlakbij de A28 én beschikt over een parkeerterrein met 275 gratis parkeerplaatsen en diverse oplaadpunten. En met een bushalte voor de deur, zijn we ook voor reizigers met het OV makkelijk bereikbaar.  

Bekijk ook

restaurant-proeflokaal-de-wereld

Restaurant

Verwen uw deelnemers met een wereldse lunch of diner in KonneKt restaurant, bar en lounge. Geniet van wereldse gastvrijheid tijdens een ontspannen pauzemoment. Onze keukenbrigade bereidt verrassend lekkere gerechten die het energieniveau van uw deelnemers de hele dag hoog houdt.

hotelkamer-kdk

Overnachten

De 130 hotelkamers zijn gelegen in het voormalige Missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. De kamers werden oorspronkelijk bewoond door missionarissen en nonnen. Hoewel de gebouwen in de afgelopen decennia een transformatie hebben ondergaan, is de ongedwongen sfeer onveranderd gebleven.

Impressie workshops

workshop-zaal
zaal-magdalena
workshop-locatie-2
workshopzaal

Workshopzalen

Elke zaal is uitgerust met gemakken zoals een handige trainerskit, flipover met stiften en een beamer of scherm. Benodigdheden zoals notitieblokken, potloden en naambordjes voor de deelnemers zijn vanzelfsprekend ook aanwezig. Een overvloed aan daglicht zorgt dat de deelnemers gefocust blijven.

En de opstelling van de zaal? Die is flexibel. Kies bijvoorbeeld voor een u-vorm als er veel aantekeningen gemaakt moeten worden. Of juist een kring-opstelling voor veel interactie. Laat ons gerust weten welke opstelling het beste bij uw workshop past.

Er bevindt zich altijd een coffee corner in de nabij omgeving van uw zaal. Een fijne uitvalsbasis om te pauzeren en te genieten van koffie- en theesmaken uit alle windstreken. Of juist om in groepjes aan een opdracht te werken. Naast heerlijke dranken verzorgt onze bedienings- en keukenbrigade (afhankelijk van het gereserveerde arrangement) ook heerlijke gerechten. Mét een wereldse twist. Ze verwelkomen u graag in KonneKt.