LIVESTREAM BIJEENKOMSTEN

Het gebruik van livestreams tijdens bijeenkomsten neemt enorm toe. Niet zo gek, want in de afgelopen maanden is wel gebleken dat digitaal bijeenkomen eindeloos veel mogelijkheden biedt. Helemaal wanneer digitaal en fysiek worden gecombineerd en u een ‘hybride evenement’ organiseert.

Waar fysieke bijeenkomsten vaak gebonden zijn aan een maximale capaciteit, kunnen door middel van livestreaming veel meer deelnemers worden bereikt. Dat is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook interessant voor deelnemers die het event vanuit huis –of zelfs vanuit het buitenland- willen volgen en dus niet hoeven te reizen. En dát biedt ook weer kansen voor organisaties die onder andere de CO2 uitstoot van hun event willen verminderen.

Een andere mogelijkheid is het opnemen van de livestream voor later gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een after-movie of on demand streaming. Kortom, genoeg kansen en mogelijkheden om door middel van livestreaming meer uit uw zakelijke bijeenkomst te halen. 

Livestreaming van uw event

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het livestreamen van uw bijeenkomst vanuit één van onze conferentiezalen. Zo kunt u kiezen uit een hybride- , split- of een volledige online bijeenkomst. Hierbij kunnen wij alle benodigdheden zoals internet, camera(‘s), microfoons, livestream software én begeleiding van een professionele technicus voor u verzorgen. Staat het type livestream van uw wens niet in ons overzicht? Dan geven we natuurlijk ook graag een advies op maat.

ONZE LIVESTREAM MOGELIJKHEDEN

HYBRIDE BIJEENKOMST

Een hybride vergadering of congres combineert fysiek met online. De dagvoorzitter, trainer of spreker en een deel van de deelnemers zijn aanwezig op locatie. Een ander deel van de deelnemers volgt de bijeenkomst online vanuit huis. Hierdoor wordt het mogelijk om een veel groter aantal gasten deel te laten nemen dan tijdens een traditionele bijeenkomst. Daarnaast geeft het deelnemers de mogelijkheid om ervoor te kiezen om de bijeenkomst vanuit huis te volgen. Dat is handig om reistijd te besparen én goed voor het milieu. 

SPLIT BIJEENKOMST

Is het aantal deelnemers van uw vergadering, training of congres groter dan de capaciteit van onze grootste zaal? Dan biedt een split bijeenkomst uitkomst. Tijdens een split bijeenkomst ontvangt u al uw gasten op één locatie maar worden de deelnemers over meerdere zaalruimtes verspreid. Een livestream vanuit de plenaire zaal zorgt dat deelnemers in de subzalen de spreker live kunnen volgen. 

De spreker kan eventueel van zaalruimte wisselen zodat er in elke ruimte interactie plaats kan vinden, zónder dat de deelnemers zich te hoeven verplaatsen.

ONLINE BIJEENKOMST

Bij het geven van een webinar of online training wilt u een professionele uitstraling. Om uw online meeting in alle rust te kunnen geven is het dan ook prettig om gebruik te maken van een afgesloten ruimte met een zakelijke uitstraling. Wij zorgen voor snel internet én natuurlijk voor alle technische benodigdheden om uw livestream vlekkeloos te laten verlopen.

livestream-online-training

Meer informatie

Bent u benieuwd naar de tarieven voor livestreaming tijdens uw bijeenkomst of wilt u graag advies? Neem dan gerust contact op met onze afdeling reserveringen via reserveringen@kontaktderkontinenten.nl of  0346 – 33 25 37. Zij denken graag met u mee om een passend voorstel op maat te kunnen maken.