WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

download onze app

Informatie

Alle informatie van Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten altijd bij de hand, juist als je bent ingecheckt! Met onze App is dat nu mogelijk.

Interactieve plattegronden

De App bevat veel hotelinformatie, zoals een overzicht van de faciliteiten, een fotogalerij, interactieve plattegronden en informatie over de omgeving. Ook kan de gebruiker feedback geven op het verblijf.  Toch nog een vraag? Bel de receptie met een druk op de knop. Voor de invulling van een vrije dag of avond zijn suggesties opgenomen in de omgeving. Met vermelding van openingstijden en links naar de website kunt u zich vooraf informeren.

Unieke conferentietoepassing

Voor organisatoren van conferenties en trainingen is een besloten gedeelte beschikbaar dat kan worden ingericht met alle beschikbare informatie over sprekers, deelnemers en het programma. Conferentiegasten hebben toegang tot dit deel met een code, waarmee ze hun persoonlijke programma kunnen samenstellen. Het programma voorziet in gedetailleerde informatie over inhoud, locatie en begeleiding per programmaonderdeel. Met behulp van de interactieve plattegronden van het conferentiecentrum kunnen de gasten navigeren door het gebouw. Dit is een unieke toepassing voor bijvoorbeeld parallelsessies en meerdaagse bijeenkomsten. Handouts zijn niet meer nodig, aangezien het mogelijk is om documenten te koppelen en toegankelijk te maken voor alle deelnemers van de conferentie.
Het ‘inlezen’ van uw programma in de App is al mogelijk vanaf € 300,- Onze partner Event-O-Planner helpt u graag verder.

Demo App

Bekijk een demo: download de app (Android, iOS). Ga naar mijn account en log in met “EOP2015”. Wil je de beste oplossing en alle mogelijkheden bekijken en vergelijken voor jouw conferentie? Kijk dan op de site van Event-O-Planner.