Conferentiecentrum in Soesterberg

Ben je op zoek naar een conferentiecentrum? Kom dan eens bij Kontakt der Kontinenten kijken! Bij deze heb je een inspirerende locatie gevonden in Midden Nederland, nabij Amersfoort, Zeist en Utrecht. Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is goed bereikbaar en geeft toch rust zodat je gemakkelijk en efficiënt kunt confereren. Wij zorgen voor een succesvolle conferentie!

Conferenties en overnachten

Als vergaderlocatie en conferentiehotel heeft Kontakt der Kontinenten een jarenlange ervaring opgebouwd in het faciliteren van meerdaagse conferenties. Daarnaast beschikken wij over twee historische locaties met conferentiezalen die uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, evenement of vergadering. Het conferentiehotel is gelegen op een eigen bosgebied en is uitstekend bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. De grote bostuin biedt vele mogelijkheden voor teambuildingsactiviteiten of een buitendiner in onze evenementententen.

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!