Themaquiz

20 tot 200 personen
1 uur en 15 minuten tot 1,5 uur
V.a. € 932,-

Iedereen kent de standaard pubquiz vast wel. Bij Quizzzit zijn we er gek op, maar doen we het wel net even anders. Variatie en interactie zijn daarbij de toverwoorden.

Onze quizzen hebben veel verschillende typen vragen en de manier waarop onze presentatoren deze begeleiden varieert telkens, waardoor elke vraag verrast en een emotie triggert.

We zoeken het contact met het publiek en zorgen ervoor dat iedereen 100% betrokken is én blijft. Voor de interactie maken we niet alleen gebruik van stemkastjes, we voegen ook elementen toe als karaoke, unieke dansjes en hoger/lager.

Eén ding is zeker; met de quizzen van Quizzzit breek je uit de dagelijkse sleur. Alle quizzen zijn ook in het Engels, Frans en Duits beschikbaar. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om de quiz tweetalig te visualiseren. Handig voor een internationaal gezelschap. De presentatie van een BN-er is ook mogelijk.

Richtprijs inclusief btw
Tot 40 personen € 932,- , daarna € 13,50 per persoon extra.

Quiz op maat: € 332,75
Quiz in huisstijl: € 199,75

Toeslagen
Bij meer dan 100 personen komen onderstaande kosten erbij:

€ 66,55 reiskosten
€ 266,50 technicus

Scherm en geluidsversterking: op aanvraag bij Quizzzit of Kontakt der Kontinenten
Mogelijkheid tot inhuren van DJ: op aanvraag
Presentatie door BN-er: op aanvraag

Offerte aanvragen

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!