Dinerkaart

TIP:

Geniet voor maar € 32 van een driegangenmenu

VOORGERECHTEN

Soep van boleet € 7,50

Schuim van pompoen en pastinaak

Carmen ‘Reserva 1850’ , Chili , Casablanca Valley, Chardonnay
Volle krachtige smaak, elegant frisse zuren, appel, citrus, perzik, zacht romig, rijpe stijl

Salade avocado € 8,75

Zwarte bonen, tomaat, maïs, limoen vinaigrette en crostini met komijn

Clos de Corten, Moldavië, Cahul, Sauvignon Blanc
Moderne Sauvignon, licht grassig, grapefruit, passievrucht en vlierbloem

Crème van galiameloen € 9,25

Gemarineerde rivierkreeft, roodlof, basilicum en zeezout

Spier ‘Signature’, Zuid-Afrika, Stellenbosch, Chardonnay, Pinot Noir
Een geurig glas, met peer en meloen, perzik, citrus en aardbeien, zacht fruitig, met goede zuren.

Zachtgegaard buikspek € 8,50

Zoetzure saus, pandanrijst met koriander en zwarte sesam

El Convertido ’Bio & Vegan’, Spanje, La Mancha, Tempranillo
Fruitgedreven Tempranillo. Veel rijp, iets zoetig rood fruit, zachte afdronk

HOOFDGERECHTEN

Ramennoedels € 18,50

Gemarineerde tempeh, boksoi, bimi en cashewnoten

Domaine Ouled Thaleb ‘Imperial white’, Marokko, Casablanca, Sauvignon blanc & Viognier
Zacht en aromatisch, romig en gul karakter met fijne zuren

Spaghetti met gegrilde tonijn € 20,50

Naaldboontjes, saus van olijf en gepocheerd ei

Sideways Pinot Noir Rosé, Zuid-Afrika, Robertson, Pinot Noir
Open en geurig, heerlijk fruitig, kersen en aardbeien, verfrissend

Gebakken heekfilet € 18,50

Palmkool, aardappelmousseline met mosterd en geroosterde bospeen

El Convertido ’Bio & Vegan’, Spanje, La Mancha, Verdejo
Expressieve neus van kruisbes, appel en wit fruit, goede balans in fruit en frisse zuren

Rundersteak € 21,50

Zoete aardappel met manchego, courgette, tomatensaus en gerookte paprika

Domaine Ouled Thaleb ‘Imperial Red’, Marokko, Casablanca, Cabernet, Grenache
Volle kruidige wijn, stevige tannines en veel donker fruit, een klassieker uit Marokko

DESSERTS

Parfait van mango € 7,50

Meringue van dragonfruit en gelei van dragon


Hana Awaka, Japan, Hyogo
Soepel en vriendelijke sake met een fijne mousse, tikkeltje zoet in de aanzet.

Chocolade brownie € 8,50

Crème van pompoen, gel van sinaasappel en steranijs, walnoot

Hana Awaka, Japan, Hyogo
Soepel en vriendelijke sake met een fijne mousse, tikkeltje zoet in de aanzet.

Cheesecake met lemon curd € 7,50

Pistache en kletskop met kaneel

Guillaman ‘Frisson d’Automne’, Frankrijk, GascogneGrosmanseng, Petit Courbu
Fris sappig, smaakaroma’s van appel, citrusfruit, grapefruit, frisse zuren

Kaasplateau € 9,25

Dadel, walnoot, vijg, appelstroop


Tawny port

Extra informatie

Onze keukenbrigade werkt bij voorkeur met seizoensproducten. Hierdoor wisselt de menukaart regelmatig. Bovenstaande menukaart is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Heb je een allergie? Allergeneninformatie is beschikbaar bij onze medewerkers.

Op zondagen is er geen driegangendiner mogelijk