Dinerkaart

TIP:

Geniet voor maar € 32 van een driegangenmenu

VOORGERECHTEN

Spaanse tomatensoep € 7,50

Chorizo


Carmen ‘Reserva 1850’, Chili, Colchaqua, Merlot
Puur en intens, zacht en romig, veel fruit, vleugje kaneel en laurier, wijn met pit

Salade met spinazie € 8,50

Aardbeien, amandel, geitenkaas en balsamico


Domaine Ouled Thaleb ‘Imperial white’, Marokko, Casablanca, Sauvignon blanc & Viognier

Makreel € 9,50

Wakame, komkommer en watermeloen


El Convertido ’Bio & Vegan’, Spanje, La Mancha Verdejo
Expressieve neus van kruisbes, appel en wit fruit, goede balans in fruit en frisse zuren

Rundercarpaccio € 9,50

Mayonaise van gedroogde tomaat, mozzarella en pompoenpitjes


Soli, Bulgarije, Thiracian Valley, Pinot Noir
Mooi soepel en fruitig, verleidelijk en opwekkend, vleugje kruidigheid, elegant en zacht

Salade met gerookte kalkoen € 8,75

Mango, taugé, cashewnoten en sojadressing


Clos de Corten, Moldavië, Cahul, Sauvignon Blanc
Moderne Sauvignon, licht grassig, grapefruit, passievrucht en vlierbloem

HOOFDGERECHTEN

Tagliatelle € 17,50

Palmkool, paddenstoel, courgette, trostomaat en Parmezaan


Soli, Bulgarije, Thiracian Valley, Pinot Noir
Mooi soepel en fruitig, verleidelijk en opwekkend, vleugje kruidigheid, elegant en zacht

Gegrilde zalmfilet € 19,75

Tomatenrisotto, peulvruchten en beurre blanc


Carmen ‘Reserva 1850’, Chili, Casablanca Valley, Chardonnay
Volle krachtige smaak, elegant frisse zuren, appel, citrus, perzik, zacht romig, rijpe stijl

Gebakken steak € 21,50

Zoete aardappel, jalapeño, mais, puntpaprika en chimmi churri


Domaine Ouled Thaleb ‘Imperial Red’, Marokko, Casablanca, Cabernet, Grenache
Cabernet, Grenache
Volle kruidige wijn, stevige tannines en veel donker fruit, een klassieker uit Marokko

Runderburger € 17,50

Tomaat, augurk, cheddar en frites


Mooie Nel IPA

Spareribs € 18,50

Aardappelsalade, brood en sauzen


Brand Weizen

DESSERTS

Chocolade mousse € 7,50

Limoen meringue, geroosterde pinda en kokoskaramel


Hana Awaka, Japan, Hyogo
Soepel en vriendelijke sake met een fijne mousse, tikkeltje zoet in de aanzet.

Tiramisu mousse € 8,25

Bitterkoekjesijs, chocoladesaus en koffiecrumble


Guillaman ‘Frisson d’Automne’, Frankrijk, Gascogne, Grosmanseng, Petit Courbu
Fris sappig, smaakaroma’s van appel, citrusfruit, grapefruit, frisse zuren

Panna cotta € 7,25

Frambozen, yoghurt en kardemom


Hana Awaka, Japan, Hyogo
Soepel en vriendelijke sake met een fijne mousse, tikkeltje zoet in de aanzet.

Sorbetijs € 7,50

Aarbeien en frambozen


Guillaman ‘Frisson d’Automne’, Frankrijk, Gascogne, Grosmanseng, Petit Courbu
Fris sappig, smaakaroma’s van appel, citrusfruit, grapefruit, frisse zuren

Extra informatie

Onze keukenbrigade werkt bij voorkeur met seizoensproducten. Hierdoor wisselt de menukaart regelmatig. Bovenstaande menukaart is onder voorbehoud van wijzigingen. 

Heb je een allergie? Allergeneninformatie is beschikbaar bij onze medewerkers.

Op zondagen is er geen driegangendiner mogelijk