WERELDSE GASTVRIJHEID
3 conferentiezalen - 2 historische gebouwen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

Vergaderzaal van de maand: Hoog en Wel

De vergaderzaal Hoog en Wel is vernoemd naar de voormalig buitenplaats Hoog en Wel. Deze buitenplaats bevond zich op de plaats waar nu het Cenakel staat. Hoog en Wel is gebouwd in 1854. De eerste bekende eigenaar is Petrus Arnoldus Conradus de Haan Hugenholtz, een landheer uit een roemrijk geslacht. De buitenplaats werd door de eigenaar vooral gebruikt als zomerhuis.  

Later wordt Hoog en Wel omgedoopt in Huize Eikenhorst. In 1920 wordt de villa gekocht door de missionarissen SVD (Societas Verbi Divini) om er – tot de bouw van Missiehuis Sint Jan klaar is – een tijdelijk missiehuis te vestigen.  Pas in 1939 wordt gestart met nieuwbouw van het Cenakel dat later in gebruik wordt genomen door de Roze Zusters.

De vergaderzaal Hoog en Wel is gelegen op de zolder van Klooster Cenakel. Met een capaciteit van 100m2 kunnen wij hier groepen tot maximaal 70 personen ontvangen. De vergaderzaal is voorzien van een beamer met scherm, vergaderbox, whiteboardwand, gratis wifi en een eigen koffiecorner. Hoog en Wel is uitermate geschikt voor een vergadering, seminar of retraite en geeft inspiratie met haar hoge plafond met prachtige balkenconstructie.

Deel dit bericht:

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten logo