Exclusieve rondleiding tijdens Burendag

06 september 2022

Altijd al willen weten hoe Kontakt der Kontinenten er van binnen uitziet? Op zaterdag 24 september zijn alle inwoners van Soesterberg en Soest welkom voor een uniek kijkje in het hotel.

Een kijkje achter de schermen

Ter gelegenheid van Nationale Burendag, een landelijk initiatief van het Oranjefonds, nodigt Kontakt der Kontinenten je uit voor een kopje koffie en een exclusieve rondleiding. Tijdens deze rondleiding nemen medewerkers van het conferentiehotel je mee voor én achter de schermen. De 1,5 uur durende rondleiding komt zowel door het voormalige missiehuis Sint Jan als het gemeentelijk monument klooster Cenakel. Hoogtepunten zijn de historische Steyl-zaal en Ceciliakapel. Tot slot mag ook een bezoek aan het in 2020 geopende KonneKt restaurant, bar en lounge niet ontbreken.

Bijzondere verhalen en historie

“We horen regelmatig dat mensen uit de omgeving onze locatie alleen van de buitenkant kennen en nieuwsgierig zijn naar wat er zich binnen afspeelt.” vertelt René Giel, directeur Kontakt der Kontinenten. “Door met Burendag een rondleiding te organiseren hopen we de drempel te verlagen om eens binnen te komen kijken. We kijken er naar uit om de bijzondere verhalen en historie van Kontakt der Kontinenten te delen en de buurtbewoners kennis te laten maken met restaurant KonneKt: een heerlijke plek voor culinaire ontspanning.”

Programma Burendag

zaterdag 24 september

13.00 uur Inloop met gratis koffie en thee
13.30 uur Rondleiding door Kontakt der Kontinenten (circa 1,5 uur)

Aanmelden

Vrije inloop, aanmelden is niet nodig.

Contact en bereikbaarheid

Bekijk onze adresgegevens en route-informatie op onze contactpagina.

Op de hoogte blijven van ons nieuws?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en de volgende editie belandt ook in jouw inbox!

Zakelijk nieuws

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!