Vitaliteit

Op zoek naar een ontspannen vergaderbreak? Waarbij zowel de geest als het lichaam tot rust komt? Tijdens de workshop Chi Neng Qigong worden rustige bewegingen in een staande positie uitgevoerd. Door het lage tempo kan deze workshop gewoon in de ‘normale kleding’ worden uitgevoerd en prima met een vergadering of heisessie worden gecombineerd. De workshop kan binnen plaatsvinden maar als de weersomstandigheden het toe laten raden we het zeker aan om gebruik te maken van onze door bos omgeven tuinen.

Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong, een unieke combinatie van meditatie in beweging, is een Chinese bewegingsvorm die een positief effect heeft op vitaliteit en gezondheid. In de oefeningen worden de bewegingen van het lichaam gebruikt om de geest tot rust te brengen, te observeren, te trainen en te vitaliseren. En… Chi Neng Qigong doet meer dan alleen
voor het lichaam zorgen. Het vergroot de concentratie, verlaagt stress, versterkt het immuunsysteem en geeft innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

De unieke bewegingsleer is zeer laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk en geeft direct voelbaar resultaat. De bewegingen worden in een staande positie uitgevoerd en een specifieke outfit is niet nodig. Dit maakt het een uitstekende invulling voor een vergaderbreak of een ontspannende break tijdens een intensief proces.

chi-neng-qigong