Vitaliteit

Op zoek naar een ontspannen vergaderbreak? Waarbij zowel de geest als het lichaam tot rust komt? Tijdens de workshop Chi Neng Qigong worden rustige bewegingen in een staande positie uitgevoerd. Door het lage tempo kan deze workshop gewoon in de ‘normale kleding’ worden uitgevoerd en prima met een vergadering of heisessie worden gecombineerd. De workshop kan binnen plaatsvinden maar als de weersomstandigheden het toe laten raden we het zeker aan om gebruik te maken van onze door bos omgeven tuinen.

Yoga

Tijdens lange vergader-, brainstorm- en trainingsessies ben je vooral met je hoofd bezig. Wist je dat je met slechts 30 minuten yoga de rest van de dag energiek en productief kunt zijn? Voor jezelf, maar ook als team wil je vitaal, bewust en oprecht in verbinding staan met elkaar en met de wereld.

Deze yoga-activiteit plan je aan het begin van de dag als mindset energizer, of halverwege de dag voor een moment van focus, balans opmaken, ontspanning en flexibiliteit. De dag afsluiten met yoga kan natuurlijk ook.

Deze themabreak is voor iedereen toegankelijk en doe je zo mogelijk in je gewone kleding. De houdingen zijn praktisch, doelgericht en direct voelbaar. De instructies helder en concreet. In overleg is maatwerk mogelijk.

Richtprijs inclusief btw
€ 150,- tot 10 personen
extra personen € 15,- per persoon

Yoga

Chi Neng Qigong

Chi Neng Qigong, een unieke combinatie van meditatie in beweging, is een Chinese bewegingsvorm die een positief effect heeft op vitaliteit en gezondheid. In de oefeningen worden de bewegingen van het lichaam gebruikt om de geest tot rust te brengen, te observeren, te trainen en te vitaliseren. En… Chi Neng Qigong doet meer dan alleen
voor het lichaam zorgen. Het vergroot de concentratie, verlaagt stress, versterkt het immuunsysteem en geeft innerlijke kracht en zelfvertrouwen.

De unieke bewegingsleer is zeer laagdrempelig, voor iedereen toegankelijk en geeft direct voelbaar resultaat. De bewegingen worden in een staande positie uitgevoerd en een specifieke outfit is niet nodig. Dit maakt het een uitstekende invulling voor een vergaderbreak of een ontspannende break tijdens een intensief proces.

30 minuten: € 199,65 t/m 20 personen,
extra personen € 12,10 per persoon
60 minuten: € 332,75 t/m 20 personen,
extra personen € 18,15 per persoon


* exclusief reiskosten (30 km)

chi-neng-qigong

Outdoor bootcamp

Hebben jullie een intensief dagprogramma, dat de nodige concentratie van alle deelnemers vereist? Dan is een outdoor bootcamp-sessie een welkome afleiding om het hoofd leeg te maken en het lijf weer aan te zetten!

In een uur durende bootcampsessie wordt een combinatie van cardio, krachtsport, coördinatie, behendigheid en snelheid aangeboden. Alles wordt op maat afgestemd op de deelnemers. Een ervaren personal trainer neemt fitnessmaterialen mee en komt jullie team een ware energyboost geven! Willen jullie er een competitief element aan toevoegen, dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Richtprijs inclusief btw
€ 125,- per groep
€ 25,- reiskosten

Bootcamp

Kom in je fit zone

Fit zone

De hele dag de focus bewaren kan lastig zijn. Het kan ervoor zorgen dat je hoofd erg vol voelt en je weinig informatie meer opslaat. Het is bewezen dat sport je hoofd leeg maakt. Tijdens deze bedrijfstraining kom je onder leiding van coaches samen in beweging. De coaches zoeken altijd naar wat kan, zodat iedereen op eigen niveau kan
deelnemen.

Samen trainen verbindt. Op basis van de wensen kan gewerkt worden aan mobiliteit, kracht, conditie en coördinatie. Ook kan er we extra aandacht zijn voor de dynamiek binnen de groep.

Richtprijs inclusief btw
4-12 personen: € 800,-
12-24 personen: € 1.500,-
grotere groepen op aanvraag