Verdieping & leiderschap

Haal het beste uit uzelf én uit uw team! Breng uw collega’s naar de inspirerende en bosrijke omgeving van ons conferentiehotel. De activiteiten geven inzicht in elkaars gedrag en kwaliteiten en helpen teams om beter te communiceren. Probeer met elkaar een kudde schapen te drijven, ga samen ‘op reis’ in de ‘Wereld van Verschil’ of laat u verrassen door de inzichten die de workshop ‘Honden spiegelen’ brengt. Alle workshops zijn goed te combineren met één van onze andere activiteiten of als onderdeel van bijvoorbeeld een heidag.  

Kampvuursessie

Kampvuursessie

Tijdens een kampvuursessie verzamel je rondom het kampvuur om eigen-wijsheid te delen over een thema en je te laten inspireren door anderen. Dit wordt gedaan in een dialoogvorm, de talking stick, die wordt doorgegeven rondom het vuur, waardoor iedereen de ruimte krijgt om te delen. Het centrale uitgangspunt is dat iedereen
inzichten heeft die de moeite waard zijn en je elkaar inspireert om zo tot gezamenlijke conclusies te komen. Starend in de vlammen vinden de beste gesprekken plaats!

Het thema van de kampvuursessie wordt afgestemd op jullie programma zodat het input geeft voor de organisatie of team. Voorbeelden zijn: leiderschap; integriteit; nieuwe visie; werkgeluk; passie; talent; etc.

Per thema formuleren we een intrigerende vraag die centraal zal staan tijdens de kampvuursessie.

Richtprijs inclusief btw
Per groep van maximaal 12 personen € 600,-
Exclusief reiskosten à € 0,23 per km

De Wereld van Verschil

We hebben allemaal onze eigen gebruiksaanwijzing en die is niet altijd even duidelijk. Dat kan tot ruis of irritatie leiden. Maar, we kunnen elkaar niet veranderen. We zijn wie we zijn. Daarom is het goed om de eigen gedragsstijl te ontdekken. Waarom is de één goed in netwerken en duidelijk aanwezig? En waarom blijft de ander juist liever op de achtergrond? Aan de hand van ‘Maps Tell’ brengen we u in contact met de ‘Wereld van Verschil’. We brengen gedrag, letterlijk, in kaart en laten elkaars kwaliteiten zien.

U kunt de workshop zien als de start van een organisatorische verandering of om inzicht te krijgen in de kwaliteiten en valkuilen van het team. Daarnaast is het een leuke en leerzame invulling van een personeelsuitje.

Schapen drijven

Hoe vorm je een goed team? Hoe kunnen we effectief met elkaar communiceren? Hoe krijg je het voor elkaar dat iemand met een smile – en dus zonder gemekker – voor joú wil werken? Deze vragen worden beantwoord tijdens de workshop schapen drijven. Een ludieke en originele teambuildingsactiviteit én heerlijk buiten in de natuur.

Tijdens de workshop gaat u écht een kudde schapen drijven. Daarnaast leggen we door middel van diverse metaforen de link naar samenwerken en communicatie, leiderschap, passie en ambitie. Lukt het om gezamenlijk de schapen over een uitdagend parcours te drijven? Door goed te kijken naar het gedrag van de schapen, krijgen we prachtig inzicht in ons eigen gedrag. Top-samenwerking en goed
leiderschap is een must voor het doen slagen van de opdrachten!

Richtprijs inclusief btw en reiskosten
Van 4 – 9 personen € 1.140,-
van 10 – 14 personen € 1.260,-
van 15 – 20 personen € 1.405,-
van 21 – 30 personen € 1.650,-

Grotere groepen op aanvraag

teambuilding-schapen-drijven

Honden spiegelen

Spiegelen met honden is een bijzondere activiteit waarbij u, door het gedrag dat u oproept bij een hond, een heldere kijk op uw eigen gedrag krijgt. Het is een zeer goede leiderschapstraining en een uitstekende metafoor om onder andere de elementen van het begrip leidinggeven en communicatie in een ongewone context te onderzoeken.

De workshop bestaat uit diverse onderdelen waarbij de interactie tussen mens en hond centraal staat. Tijdens de workshop wordt gewerkt met een indrukwekkende roedel Border Collies van diverse leeftijden én met verschillende karakters. Het is een zeer intelligent hondenras waarmee succes wordt gegarandeerd – mits u de juiste snaar weet te raken. En dat is steeds opnieuw de uitdaging!

Van 1 – 5 personen € 1.140,-
van 6 – 10 personen € 1.200,-
van 11 – 14 personen € 1.260,-

teamactiviteit-honden-spiegelen