Creativiteit

Aan de slag met verf en kwast! Tijdens onze schilderworkshops gaat uw team op creatieve wijze aan de slag met teambuilding. Er kan gekozen worden voor het maken van een gezamenlijk of een themaschilderij. En na afloop neemt uw team niet alleen leuke herinneringen, maar ook een fraai kunstwerk mee naar kantoor!

Ubuntu Campfire session

Het kampvuur is dé plek waar jouw team of gasten de dag op een bijzondere manier af kunnen sluiten. Niet voor niets zijn er wereldwijd zoveel culturen waar het traditie is om bij het kampvuur samen te komen om verhalen te vertellen, te overleggen en muziek te maken.

Zanger en verhalenverteller Jeremy Olivier inspireert en neemt je mee naar Afrikaanse sferen. Jeremy is geboren in Zimbabwe en heeft jarenlang in Kaapstad, Zuid Afrika, gewoond waar hij muziek studeerde. Hij heeft verschillende albums uitgebracht, was deelnemer aan The Voice South Africa en beschikt over een uitgebreid repertoire.

Voertaal: Engels

Richtprijs inclusief btw
€ 910,-

Ubuntu

Workshop schilderen

Schilderen

Voor de invulling van deze workshop zijn er verschillende mogelijkheden. De deelnemers kunnen elkaar portretteren, waarbij iedereen zijn best doet om de ander zo goed mogelijk neer te zetten. Een andere optie is om, al lerend van handige tips en tricks, met een persoonlijk kunstwerk aan de slag te gaan. Of er wordt juist in groepsverband een gezamenlijk schilderij gemaakt. Om samen tot een goed resultaat te komen, is overleggen en naar elkaar luisteren van groot belang. Welke optie ook wordt gekozen… uiteindelijk komt alles tijdens het schilderen vanzelf ‘uit de verf’!

Richtprijs inclusief btw
Vanaf € 50,- per persoon, inclusief materiaal
Prijs is afhankelijk van de afmeting van het doek