Creativiteit

Aan de slag met verf en kwast! Tijdens onze schilderworkshops gaat uw team op creatieve wijze aan de slag met teambuilding. Er kan gekozen worden voor het maken van een gezamenlijk of een themaschilderij. En na afloop neemt uw team niet alleen leuke herinneringen, maar ook een fraai kunstwerk mee naar kantoor!

Gezamenlijk een schilderij maken

Voor de invulling van deze workshop zijn er verschillende mogelijkheden. De deelnemers kunnen elkaar portretteren, waarbij iedereen zijn best doet om de ander zo goed mogelijk neer te zetten. Een andere optie is om, al lerend van handige tips en tricks, met een persoonlijk kunstwerk aan de slag te gaan. Of er wordt juist in groepsverband een gezamenlijk schilderij gemaakt. 

Om samen tot een goed resultaat te komen, is overleggen en naar elkaar luisteren van groot belang. Welke optie ook wordt gekozen… uiteindelijk komt alles tijdens het schilderen vanzelf ‘uit de verf’!

workshop-schilderij-maken

Themaschilderij

thema-schilderij-workshop

Deze workshop kan op verschillende manieren worden ingevuld. Bij de eerste optie maakt de groep samen een doek. Deelnemers kunnen ook een eigen doek maken, dat samengevoegd met de andere doeken, een geheel wordt. Flexibel samenwerken? Dan kunnen de deelnemers op verschillende werken iets achterlaten. Zo ontstaat er een aantal werken waar iedereen aan deelneemt. Niemand bepaalt dan het eindresultaat, ieder kan er steeds weer iets aan toe voegen. 

Tot slot kan de groep ook aan het werk met attributen uit het bedrijf. Met deze spullen wordt een compositie van het werk gemaakt. Vervolgens gaat de verf erover waarna er een uniek kunstwerk ontstaat met herkenbare elementen van het bedrijf.