Actief

Ga de strijd met elkaar tijdens een duel schermen, leer op hilarische wijze samenwerken tijdens het ‘bokken voor bedrijven’ of bouw een reusachtige piramide tijdens de workshop ‘bamboestieken’. Met een actieve teambuildingsactiviteit bezorgt u uw team een leuke, energieke én een nuttige dag. Alle activiteiten vinden plaats op het eigen bosterrein van ons conferentiehotel en zijn daardoor gemakkelijk te combineren met een binnen programma, zoals een vergadering of presentatie.

Boogschieten

Boogschieten-activiteit

Ontdek de kick van het schieten met een handboog. Ondervind hoe leuk boogschieten is. Onder leiding van een ervaren instructeur leer je de technieken en natuurlijk doen we ook een kleine competitie.

Richtprijs inclusief btw
tot 10 personen € 520,-
daarna € 32,75 per extra persoon
Exclusief € 60,50 reiskosten

Laser-kleiduivenschieten

Ga samen deze spannende uitdaging aan. Wie van jullie weet de meeste kleiduiven uit de lucht te schieten? 5 personen nemen plaats op de schietplek. Tegelijkertijd wordt er geschoten op de kleiduif die door de lucht vliegt. Het scorebord houdt onpartijdig de scores bij. Wie raakt hem als eerste of het vaakst?

Kleiduivenschieten is een programma waar bijna iedereen (16+) aan mee kan doen. Door te schieten met een lasergeweer (een omgebouwd dubbelloops jachtgeweer) is het programma veilig en door het gebruik van herbruikbare duiven is het programma ook nog eens milieuvriendelijk.

Richtprijs inclusief btw
Eerste uur: € 535,-
daarna per half uur € 67,50 extra
Reiskosten: € 12,50

Laser-kleiduivenschieten (1)

Fietsen op de vliegbasis

Bezoek Park Vliegbasis Soesterberg onder begeleiding van een gids. Ervaar het weidse uitzicht vanaf de landingsbaan en geniet van de bijzondere natuur. Voel de dreiging van de koude oorlog als je langs de militaire gebouwen wandelt. Park Vliegbasis Soesterberg is een uniek gebied, een schatkamer vol (kunst-)verrassingen. Ontdek de voormalige vliegbasis op de fiets onder begeleiding van een gids.


De ervaren gids van het Utrechts Landschap haalt je gezelschap op bij Kontakt der Kontinenten en zal voor vertrek een korte inleiding geven. Na de inleiding ga je het park ontdekken. Vanaf de start op het park duurt een rondleiding op de fiets zeker anderhalf uur. De opbrengst komt rechtstreeks ten goede aan het Utrechts Landschap.

Richtprijs inclusief btw
Per groep van 20 personen € 115,-
Huur fietsen: op aanvraag

Vogelwandeling

Samen met Vogelwachter Adriaan gaan de deelnemers op pad om in de directe omgeving vogels te spotten in hun natuurlijke habitat. Kijken, luisteren, helemaal opgaan in het moment. Net als vogels. Die zijn altijd in het moment, in het NU.

Adriaan neemt de deelnemers met zijn aanstekelijke enthousiasme mee in de wereld van vogels. Hij weet precies waar welke vogels voorkomen, welke geluiden ze maken en hoe je ze kunt spotten. Je zult ervaren hoe inspirerend het is om te luisteren naar vogelgeluiden. Hoe leuk het is om te speuren naar wat er allemaal rondvliegt. Dat je door de vogels te spotten met meer energie én een opgeruimd hoofd er weer helemaal tegen aan kunt. Onderweg legt Adriaan parallellen tussen mens en natuur en de lessen die wij kunnen leren van vogels. Over hoe zij omgaan met veranderingen, over mindset, durf en vertrouwen in eigen kunnen.

Vogelwachter Adriaan neemt een KOWA-telescoop (25-60x vergroting) mee en deelnemers krijgen een verrekijker te leen (KOWA YF8x30). We starten met een korte instructie, zodat iedereen weet hoe de verrekijker werkt. Na afloop krijgt iedereen een prachtig E-book met foto’s van en informatie over de vogels die we gespot hebben en lessen die we van ze kunnen leren.

De vogelwandeling is zeer geschikt als start om bijvoorbeeld een heisessie mee te starten, als after-lunch activiteit of juist als afsluiting van de dag. 

Vogelwandeling

Praktische informatie

Richtprijs inclusief btw
1 – 12 personen: € 998,-
13 – 24 personen: € 1.330,-
25 – 36 personen: € 1.665,-
Dat is inclusief leenverrekijkers, telescoop, na afloop een E-book en de online vogelcursus na afloop.
Groepen van 13 t/m 26 personen zijn alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid extra gids.

E-chopper tour

E-chopper-tour

Een e-choppertour is geschikt voor iedereen. De wind die door je haren raast, de zon op je gezicht en het geluid van fluitende vogeltjes. De e-chopper is geruisloos én ook nog eens milieuvriendelijk! Het enige wat je hoeft te doen is genieten.

Met de e-choppertour waai je letterlijk even uit! Je maakt op een avontuurlijke, ontspannen manier kennis met de prachtige omgeving van Kontakt der Kontinenten. Kies bijvoorbeeld voor de route door de oude binnenstad van Amersfoort naar de Eempolder en de Soesterduinen. Met een app kunnen je de gekozen route downloaden; de navigatie doet de rest.

De e-choppers hebben een maximumsnelheid van 25 km per uur, er hoeft geen helm gedragen te worden. Voor vertrek krijgen jullie een uitgebreide uitleg over de e-choppers, bijzonderheden op de route door te nemen en een groepsfoto te maken. Voor het berijden van een e-chopper moet je in bezit zijn van een brommer- of autorijbewijs. Voor deelnemers zonder een rijbewijs zijn als alternatief Fatmax Kickbikes (elektrische steps) beschikbaar, die de e-choppers met gemak bijhouden.

Richtprijs inclusief btw
€ 34,50 per persoon voor twee uur
€ 39,50 per persoon voor drie uur
Transportkosten e-choppers:
5-15: € 100,-; 16-30: € 150,-; 30-50 € 200,-

Sport- en spelbus

Wat er uit de Sport- en Spelbus komt, dat weet niemand! Maar één ding weet je zeker: de activiteiten zijn divers, toegankelijk en lekker luchtig. De sport- en spelbus brengt jullie op een laagdrempelige manier in beweging door middel van speel- en beweegactiviteiten, die voor iedereen te doen zijn. Plezier en teambuilding staan hierbij altijd voorop!

Wil je meer dan krijg je meer, maar niets moet. Natuurlijk dagen wij de groep graag uit en bepaalt de groepsdynamiek wat we met elkaar gaan doen. Er is dus altijd ruimte voor wensen en ideeën naast ons uitdagende bestaande aanbod. Een greep uit de mogelijkheden: Disc golf; e-scooter challenge; stoepranden; steenpapier-schaar; hoepel game; mobiele basket; beerpong XXL; spijkerslaan quiz.

Richtprijs inclusief btw
€ 220,- voor 1 uur
€ 75,- voor half uur extra
€ 125,- voor een uur extra
1 begeleider is inbegrepen; per 20 personen komt er een begeleider bij à € 75,- per uur

Sport- en spelbus

Stormbaan

Stormbaan

Deze Stormbaan Challenge drijft jou en je medespelers tot het uiterste! De 21 meter
lange stormbaan is uiteraard hét centrale onderdeel van de challenge, die door
enthousiaste begeleiders gecomplementeerd wordt met een uitdagend aanbod aan speel- en beweegactiviteiten.

Plezier staat bij altijd voorop, maar voor de fanatiekelingen is er een competitief gedeelte mogelijk waarbij het team dat het snelst is wint. Deze activiteit is goed te combineren met de sport- en spelbus.

Richtprijs inclusief btw
€ 635,- voor 2 uur
€ 75,- voor half uur extra
€ 125,- voor een uur extra
1 begeleider is inbegrepen;
per 20 personen komt er een begeleider bij à € 75,- per uur

Wandelen

Wandelen

In de directe omgeving van het conferentiehotel zijn veel mogelijkheden voor het maken van een wandeling. We hebben diverse routes die starten bij Kontakt der Kontinenten en van verschillende lengtes zijn:

4 km: Rondje Park Vliegbasis
6,5 km: Rondje Landgoed de Paltz
16,6 km: Ontdek al het moois van Soest 

De routes zijn te downloaden in de app van Routiq en met de navigatie ga je onbezorgd op weg.

FatMax Kickbike tour

Fatmax

Ontdek de bossen rondom Kontakt der Kontinenten op deze FatMax Kickbike. Lekker crossen op een elektrische step, waarmee je grote gedeeltes off-road kunt rijden. Ideaal als sportieve onderbreking van een lange vergaderdag of training!

Ben je avontuurlijk aangelegd en wijk je graag af van begaande wegen? Op deze FatMax word je rijvaardigheid op de proef gesteld; met zijn enorme banden heb je goede grip op zachte ondergronden. De unieke omgeving met onverharde paadjes en fietspaden maakt dit tot een heerlijk sportief uitje.

Met een gemiddelde snelheid van 25 km per uur is er genoeg tijd om een uitdagende tocht in de omgeving te maken. Meerdere routes zijn mogelijk; wat rustiger of een wat meer avontuurlijkere route. Met een app is de gekozen route te downloaden; de navigatie doet de rest. Uiteraard krijg je voor vertrek uitgebreide uitleg. Ook leuk om te combineren met een e-choppertour!

Richtprijs inclusief btw
€ 34,50 per persoon voor twee uur
€ 39,50 per persoon voor drie uur
Transportkosten FatMax Kickbikes: 5-15 stuks: € 100,-