Actief

Ga de strijd met elkaar tijdens een duel schermen, leer op hilarische wijze samenwerken tijdens het ‘bokken voor bedrijven’ of bouw een reusachtige piramide tijdens de workshop ‘bamboestieken’. Met een actieve teambuildingsactiviteit bezorgt u uw team een leuke, energieke én een nuttige dag. Alle activiteiten vinden plaats op het eigen bosterrein van ons conferentiehotel en zijn daardoor gemakkelijk te combineren met een binnen programma, zoals een vergadering of presentatie.

Schermen

Schermen is een bijzondere ervaring, waarbij u onder begeleiding van ervaren professionals, kennismaakt met alle facetten van de schermsport. De workshop geeft de trainers de gelegenheid om de individuele deelnemers en het team als geheel te observeren. De benodigde concentratie en het masker zorgen ervoor, dat eventuele andere ‘maskers’ afgezet worden. Mogelijke thema’s die in de workshop verwerkt kunnen worden zijn respect, leiden of laten leiden, weerstand, persoonlijke effectiviteit, omgaan met druk en teambuilding.

De workshop begint met een kennismaking met de Floret, Degen en Sabel. En wanneer iedereen de uitrusting aan heeft, is het tijd om de degens te kruisen. Het aanleren van de grondbeginselen zorgt ongetwijfeld voor hilarische momenten. Het duel is daarentegen een serieuze aangelegenheid die wordt afgesloten met een echte Grande Finale !

workshop-schermen

Boogschieten

Boogschieten-activiteit

Ontdek de kick van het schieten met een handboog. Bent u de nieuwe Robin Hood? Of heeft u dat nog nooit getest? Dan is dit uw kans! Ondervind hoe leuk boogschieten is. Onder leiding van een ervaren instructeur leert u de technieken en natuurlijk doen we ook een kleine competitie. 

Fort Evenementen kan zowel schieten met een hand- als kruisboog voor u verzorgen. Het schieten met een kruisboog is op aanvraag en niet standaard inbegrepen.

*Prijs is exclusief € 90,- reiskosten.

Vogelwandeling

Samen met Vogelwachter Adriaan gaan de deelnemers op pad om in de directe omgeving vogels te spotten in hun natuurlijke habitat. Kijken, luisteren, helemaal opgaan in het moment. Net als vogels. Die zijn altijd in het moment, in het NU. Adriaan neemt de deelnemers met zijn aanstekelijke enthousiasme mee in de wereld van vogels. Hij weet precies waar welke vogels voorkomen, welke geluiden ze maken en hoe je ze kunt spotten. Je zult ervaren hoe inspirerend het is om te luisteren naar vogelgeluiden. Hoe leuk het is om te speuren naar wat er allemaal rondvliegt. Dat je door de vogels te spotten met meer energie én een opgeruimd hoofd er weer helemaal tegen aan kunt. Onderweg legt Adriaan parallellen tussen mens en natuur en de lessen die wij kunnen leren van vogels. Over hoe zij omgaan met veranderingen, over mindset, durf en vertrouwen in eigen kunnen.

Vogelwachter Adriaan neemt een KOWA-telescoop (25-60x vergroting) mee en deelnemers krijgen een verrekijker te leen (KOWA YF8x30). We starten met een korte instructie, zodat iedereen weet hoe de verrekijker werkt. Na afloop krijgt iedereen een prachtig E-book met foto’s van en informatie over de vogels die we gespot hebben en lessen die we van ze kunnen leren.

De vogelwandeling is zeer geschikt als start om bijvoorbeeld een heisessie mee te starten, als after-lunch activiteit of juist als afsluiting van de dag. Deze activiteit kan ook worden gecombineerd met de inspiratielezing

Vogelwandeling

Praktische informatie

De prijs voor de vogelwandeling met gids is € 330,- voor een groep van maximaal 12 personen. Dat is inclusief leenverrekijkers en E-book na afloop. Voor groepen groter dan 12 personen kan er een extra gids worden ingeschakeld zodat de groep kan worden gesplitst. Groepen van 13 t/m 24 personen zijn dus alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid extra gids. Tijdig reserveren is aan te raden.

* De meerprijs voor een extra gids bij groepen van 13 t/m 24 personen is € 220,-.

E-chopper arrangement

E-chopper

De e-chopper heeft flair en is stoer. Het is een moderne scooter met brede banden. De scooter is volledig elektrisch – en dus geruisloos. Met dit voertuig zoef je ecologisch verantwoord zonder uitstoot van uitlaatgassen- over de prachtige fietspaden van de Utrechtse Heuvelrug. Een hippe manier om in contact te komen met deze mooie omgeving. De e-chopper heeft een ruime actieradius waarbinnen je zelf een mooie route kunt uitstippelen. Natuurlijk kun je ook gebruik maken van een van de speciale routes die wij uitgezet hebben.

Bij de start wordt er altijd een duidelijke uitleg gegeven, waar bij het rijden met de e-chopper op gelet moet te worden. Dit is een heldere instructie met de do’s en don’ts om optimaal en veilig met de e-chopper aan het verkeer deel te kunnen nemen. De deelnemers zullen wij vragen om een brommer of B-rijbewijs. Ontbreekt deze, dan hebben wij fatbike’s beschikbaar. Deze hebben ook een super hoog fun gehalte, en zien er zeker zo stoer uit. Op deze bikes kan je de snelheid van de e-chopper eenvoudig volgen.