Teambuildingactiviteiten

Samenwerken tijdens een activiteit in het bos? Creatief aan de slag met verf en kwast? Inspannend en sportief? Of liever juist ontspannen en de tijd nemen om elkaar nóg beter te leren kennen. De mogelijkheden voor de invulling van een teambuildingsactiviteit zijn eindeloos. Op deze pagina treft u onze speciale brochure boordevol informatie over teamactiviteiten en treft u ons complete aanbod.

Bekijk de speciale brochure

Thema activiteiten

In samenwerking met verschillende gespecialiseerde partners hebben we, speciaal voor u, een gevarieerd aanbod aan activiteiten samengesteld. De activiteiten zijn onderverdeeld in de thema’s actiefverdieping & leiderschapspelcreativiteit en vitaliteit. Er zijn activiteiten voor binnen en buiten. En voor kleine én grote groepen.

Buitenterrein

Wist u al dat u, naast onze conferentie- en vergaderzalen, ook gebruik kunt maken van ons buitenterrein? Onze panden zijn omringd door bos, wandelenpaden en tuinen. De frisse boslucht en groene omgeving zorgt voor ontspanning en inspiratie en het uitgestrekte evenementenveld leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld boogschieten en schapen drijven.

Verras uw gasten met een werelds culinaire invulling, passend bij uw programma én bij de wensen van uw gasten. Van picknick in het bos, barbecue onder de evenementententen tot een driegangendiner in KonneKt, restaurant, bar en lounge. En, na afloop kan iedereen natuurlijk lekker blijven slapen! Zien we u snel? 

Offerte aanvragen?

Heeft u vragen, zoekt u een andere invulling of wilt u direct reserveren? Neem dan contact op met onze afdeling reserveringen via 0346 – 332 537 of reserveringen@kontaktderkontinenten.nl.