Livemuziek events met Jeremy Olivier

Lekkere hapjes en drankjes, een unieke locatie én livemuziek van wereldartiest Jeremy Olivier. Tijdens de livemuziek events in KonneKt restaurant, bar en lounge (gevestigd in Hotel Kontakt der Kontinenten, Soesterberg) geniet je van een gezellige borrel of culinair diner met heerlijke feelgood livemuziek

Jeremy Olivier is een singer-songwriter, geboren in Zambia en opgegroeid in Zimbabwe. Jeremy werkte samen met veel zuidelijk Afrikaanse sterren zoals Bra Hugh Masekela, Johnny Clegg, Lira en Oliver Mtukudzi. Hij nam een nummer op met Ladysmith Black Mambazo, dat op zijn album Changing World te horen is. Dit album werd opgenomen in New York in samenwerking met legendes Will Calhoun (bekend van Living Color) en David Sancious (Sting en Bruce Springsteen). Jeremy heeft inmiddels drie albums uitgebracht en heeft dankzij zijn succesvolle deelname aan The Voice South Africa (Jeremy werd vierde) veel bekendheid vergaard.

  livemuziek-restaurant-konnekt (3)

  DINER MET LIVE MUZIEK

  Geniet van een culinaire en muzikale beleving in de bijzondere ambiance van KonneKt restaurant, bar en lounge. Tijdens de dineravonden speelt Jeremy Olivier easy-listening muziek in het restaurant terwijl je geniet van heerlijke gerechten en dranken met een wereldse twist. Het diner is à la carte zodat je zelf jouw favoriete gerecht(en) van de menukaart kunt kiezen. Kies je voor een driegangenmenu? Dan betaal je slechts € 34,50.

  Praktische informatie

  Aanvang om 18.30 uur. Vooraf reserveren is gewenst.

  Agenda

  20 mei (VOL), 17 juni, 1 juli (VOL), 9 september, 28 oktober, 18 november, 16 december

  Tafel reserveren

  KonneKt VrijMiBo

  Vrijdagmiddag=borreltijd! Luid samen met je collega’s, vrienden of familie het weekend in tijdens de KonneKt vrijmibo met livemuziek van Jeremy Olivier. Op het menu staan heerlijke borrelhappen en de uitgebreide drankenkaart biedt keus uit wereldse wijnen, speciaalbiertjes of een verfrissende KonneKt gin-tonic. 

  Praktische informatie

  Je bent vanaf 16.00 uur welkom om te komen borrelen. Reserveren is niet nodig en entree is gratis.

  Agenda

  20 mei, 17 juni, 1 juli, 9 september, 28 oktober, 18 november, 16 december
  livemuziek-vrijmibo