Vergadering

Een via de A28 perfect bereikbare vergaderlocatie die óók rustig gelegen is aan het bos. Een locatie met de ruimte en tools om ongestoord te vergaderen. En waar de herinneringen aan vroeger en de natuurlijke omgeving inspireren. Welkom bij Kontakt der Kontinenten.

Als vergaderlocatie en conferentiehotel heeft Kontakt der Kontinenten jarenlange ervaring in het faciliteren van vergaderingen en congressen. De twee historische gebouwen beschikken over 25 vergaderzalen die flexibel opgesteld kunnen worden en beschikken over alle benodigde faciliteiten zoals een flip-over, scherm en meeting kit. Dankzij de ligging aan een eigen bostuin kunt u uw vergadering uitstekend combineren met een buiten activiteit. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling tijdens de pauze, een groepsopdracht aan één van de picknicktafels of reserveer een teambuildingactiviteit.

Bekijk ook

lunch-restaurant-kdk

Restaurant

Verwen uw vergadergasten met een wereldse lunch in restaurant ProefLokaal De Wereld. Wilt u uw tijd liever volledig benutten en snel door met de vergadering? Ook dat kan. Onze keukenbrigade serveert ook graag een lunch bij de vergaderzaal. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor een borrel of diner.

vergadering-overnachten

Overnachten

De 130 hotelkamers zijn gelegen in het voormalige Missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. De kamers werden oorspronkelijk bewoond door missionarissen en nonnen. Hoewel de gebouwen in de afgelopen decennia een transformatie hebben ondergaan, is de ongedwongen sfeer onveranderd gebleven.

Impressie vergadering

vergadering-locatie-soesterberg
trainingslocatie-soesterberg
congres-zaal-steyl

Unieke vergaderlocatie

Het conferentiehotel bestaat uit twee bijzondere gebouwen; voormalig missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. Beide bouwen hebben een rijke geschiedenis en ieder hun eigen ambiance.  Uiteraard zijn ze volledig ingesteld op zakelijke bijeenkomsten en een vlekkeloos verloop van uw vergadering. Daarnaast zorgen onze vergaderarrangementen dat er aan alles is gedacht. 

Basis vergaderarrangement