Training

Ongestoord trainen in een inspirerende trainingslocatie, centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug. Of het nu om een kleine of grote groep of om een één- of meerdaagse conferentie gaat. Met keuze uit 25 trainingszalen is er altijd een passende ruimte voor uw training. Onze fijne bosrijke omgeving is de plek om uzelf én elkaar te verrijken met kennis en ideeën zodat iedereen na afloop geïnspireerd naar huis gaat.

Bekijk ook

Restaurant

Verwen uw deelnemers met een wereldse lunch of diner in KonneKt restaurant, bar en lounge. Geniet van wereldse gastvrijheid tijdens een ontspannen pauzemoment. Onze keukenbrigade bereidt verrassend lekkere gerechten die het energieniveau van uw deelnemers de hele dag hoog houdt.

Overnachten

De 130 hotelkamers zijn gelegen in het voormalige Missiehuis Sint Jan en Klooster Cenakel. De kamers werden oorspronkelijk bewoond door missionarissen en nonnen. Hoewel de gebouwen in de afgelopen decennia een transformatie hebben ondergaan, is de ongedwongen sfeer onveranderd gebleven.

Impressie trainingen

trainen-impressie
trainingszaal-utrecht
trainingzaal-kontakt-der-kontinenten
trainingslocatie-soesterberg

Trainingsbenodigdheden

Elke zaal beschikt over daglicht en is uitgerust met gemakken zoals een handige trainerskit, flipover met stiften en een beamer of scherm. Benodigdheden zoals notitieblokken, potloden en naambordjes voor de deelnemers zijn vanzelfsprekend ook aanwezig. En heeft u vragen of assistentie nodig? Dan staat ons gastvrije en ervaren team voor u klaar. U hoeft zich alleen maar te focussen op de inhoud van uw training.

Er bevindt zich altijd een coffee corner in de nabij omgeving van uw zaal. Een fijne uitvalsbasis om te pauzeren en te genieten van koffie- en theesmaken uit alle windstreken. Of juist om in groepjes aan een opdracht te werken. Naast heerlijke dranken verzorgt onze bedienings- en keukenbrigade (afhankelijk van het gereserveerde arrangement) ook heerlijke gerechten. Mét een wereldse twist. Ze verwelkomen u graag in KonneKt.

Buiten trainen

Toe aan nieuwe energie? Neem uw cursisten eens mee naar buiten. Het bosterrein beschikt over tal van leuke plekjes zoals wandelpaden, picknicktafels, hangmatten en zitzakken. Heerlijk om tijdens een pauzewandeling een frisse neus te halen. Of juist om een energieke trainingsactiviteit te doen. En heeft u een lunch gereserveerd en staat er lekker weer voorspeld? Dan is het ook mogelijk om gebruik te maken van een picknick. Wij zorgen voor een goed gevulde bolderkar met een handzame lunch en kleedjes om lekker én ontspannen te kunnen picknicken. Informeer gerust naar de mogelijkheden!