Vogelwandeling

Maximaal 36 personen
45 tot 90 minuten
V.a. € 998,-

Samen met Vogelwachter Adriaan gaan de deelnemers op pad om in de directe omgeving vogels te spotten in hun natuurlijke habitat. Kijken, luisteren, helemaal opgaan in het moment. Net als vogels. Die zijn altijd in het moment, in het NU.

Adriaan neemt de deelnemers met zijn aanstekelijke enthousiasme mee in de wereld van vogels. Hij weet precies waar welke vogels voorkomen, welke geluiden ze maken en hoe je ze kunt spotten. Je zult ervaren hoe inspirerend het is om te luisteren naar vogelgeluiden. Hoe leuk het is om te speuren naar wat er allemaal rondvliegt. Dat je door de vogels te spotten met meer energie én een opgeruimd hoofd er weer helemaal tegen aan kunt. Onderweg legt Adriaan parallellen tussen mens en natuur en de lessen die wij kunnen leren van vogels. Over hoe zij omgaan met veranderingen, over mindset, durf en vertrouwen in eigen kunnen.

Vogelwachter Adriaan neemt een KOWA-telescoop (25-60x vergroting) mee en deelnemers krijgen een verrekijker te leen (KOWA YF8x30). We starten met een korte instructie, zodat iedereen weet hoe de verrekijker werkt. Na afloop krijgt iedereen een prachtig E-book met foto’s van en informatie over de vogels die we gespot hebben en lessen die we van ze kunnen leren.

De vogelwandeling is zeer geschikt als start van bijvoorbeeld een heisessie, als after-lunch activiteit of juist als afsluiting van de dag.

Richtprijs inclusief btw
1 – 12 personen: € 998,-
13 – 24 personen: € 1.330,-
25 – 36 personen: € 1.665,-

Bovenstaande prijzen zijn inclusief leenverrekijkers, telescoop, en een E-book en de online vogelcursus na afloop.
Groepen van 13 t/m 26 personen zijn alleen mogelijk op basis van beschikbaarheid extra gids.

Offerte aanvragen

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!