Vergaderlocatie met trainingsruimte

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten in Soesterberg is een vergader- en trainingslocatie en ligt centraal in de nabije omgeving van Zeist, Amersfoort en Utrecht. Wil je een trainingsruimte huren, cursusruimte huren of een coachruimte huren? Bekijk dan onze mogelijkheden.

Cursuslocatie in historische panden

Goed bereikbaar in Midden-Nederland op de Utrechtse Heuvelrug ligt de ideale cursuslocatie in twee historische panden, te weten een voormalig missiehuis en een voormalig klooster. Met behoud van sfeer en authentieke details zijn beide gebouwen nu gerenoveerd om jouw gasten te ontvangen.

Trainingsruimte huren en overnachten in Soesterberg

Met meer dan een halve eeuw ervaring als trainingslocatie en cursuslocatie voor vergaderen en overnachten weet het team van Kontakt der Kontinenten wat nodig is om jouw bijeenkomst succesvol te laten verlopen.  De kracht en effectiviteit van trainingen en cursussen zit vaak in het intensieve karakter dat je kunt bereiken door met je training naar een andere omgeving te gaan, waar ongestoord getraind kan worden. Door onze trainingslocatie en cursusruimtes te huren nemen wij alles rondom jouw verblijf uit handen en laat Kontakt der Kontinenten je even van de wereld zijn. De twee locaties beschikken samen over 130 hotelkamers, 25 trainings-, cursus-, en coachruimtes en 3 grote congreszalen die daarnaast uitermate geschikt zijn voor bijvoorbeeld bedrijfsfeesten.

Cursusruimte huren met voorzieningen

Als je een trainingsruimte huurt, dan zorgen wij voor een ruimte die past bij het doel van jouw training of cursus. De cursusruimte wordt klaargezet in de door jou gewenste opstelling en is standaard voorzien van een beamer met scherm en een flipover. In de gehele traininglocatie is gratis wifi beschikbaar.

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!