DD dash MM dash JJJJ
DD dash MM dash JJJJ
Aantal personen
Hidden
Hidden

Livemuziek in restaurant KonneKt

Lekker eten en drinken, een unieke locatie én livemuziek van wereldartiest Jeremy Olivier. Neem je vrienden, familie, partner of collega’s mee voor een gezellige avond uit in het sfeervolle KonneKt restaurant, bar en lounge (gevestigd in Hotel Kontakt der Kontinenten, Soesterberg). Tijdens de livemuziek avonden in KonneKt beleef je wereldse gastvrijheid en geniet je van een culinair diner met heerlijke feelgood livemuziek.

Kom je van ver? Blijf dan lekker slapen en verleng je bezoek met één van onze hotelarrangementen.

Bekijk de agenda Direct reserveren

Heerlijk dineren mét livemuziek

Geniet van een culinaire en muzikale beleving in de bijzondere ambiance van KonneKt restaurant, bar en lounge. Tijdens de dineravonden speelt Jeremy Olivier easy-listening muziek in het restaurant terwijl je geniet van heerlijke gerechten en dranken met een wereldse twist. Het diner is à la carte zodat je zelf jouw favoriete gerecht(en) van de menukaart kunt kiezen. Kies je voor een driegangenmenu? Dan betaal je slechts € 37,-.

Praktische informatie
Aanvang vanaf 18.30 uur. Vooraf reserveren is gewenst om zeker te zijn van een plekje.

Direct reserveren

15 december kersteditie

Op vrijdag 15 december vullen we de avond met een culinaire én muzikale beleving in kerstsfeer. Geniet van heerlijke gerechten en dranken met een wereldse twist en easy-listening livemuziek door onze huismuzikant Jeremy Olivier. De kersteditie bestaat uit een vrijmibo en dineravond. Toegang is gratis, maar reserveren is noodzakelijk.

Groepen tot 6 personen kunnen direct online reserveren via onze website.

Kom je met meer? We helpen je graag persoonlijk verder! Neem contact op met onze afdeling reserveringen via 0346 – 33 25 09 of reserveringen@kontaktderkontinenten.nl.

Direct reserveren
Neem contact op

Geniet van de muziek van Jeremy Olivier

Jeremy Olivier is een singer-songwriter, geboren in Zambia en opgegroeid in Zimbabwe. Jeremy werkte samen met veel zuidelijk Afrikaanse sterren zoals Bra Hugh Masekela, Johnny Clegg, Lira en Oliver Mtukudzi. Hij nam een nummer op met Ladysmith Black Mambazo, dat op zijn album Changing World te horen is. Dit album werd opgenomen in New York in samenwerking met legendes Will Calhoun (bekend van Living Color) en David Sancious (Sting en Bruce Springsteen). Jeremy heeft inmiddels drie albums uitgebracht en heeft dankzij zijn succesvolle deelname aan The Voice South Africa (Jeremy werd vierde) veel bekendheid vergaard.

Direct reserveren
Lees meer over Jeremy Olivier

Agenda

 

zaterdag 11 maart
zaterdag 29 april
zaterdag 27 mei
zaterdag 24 juni
zaterdag 22 juli
zaterdag 16 september
zaterdag 14 oktober
zaterdag 11 november
vrijdag 15 december Kersteditie

Adres & contact
KonneKt restaurant bar lounge (gevestigd in hotel Kontakt der Kontinenten)

Amersfoortsestraat 20, 3769 AS Soesterberg

Neem contact met ons op

We zijn even niet bereikbaar…

Vanwege werkzaamheden zijn wij op dinsdag 2 mei tussen 10.30 en 12.30 uur telefonisch niet bereikbaar.

Na 12.30 uur kun je ons weer bereiken of stuur een mail naar info@kontaktderkontinenten.nl, dan komen wij er zo snel mogelijk bij je op terug.

Excuus voor het ongemak!