WERELDSE GASTVRIJHEID
2 historische gebouwen - 3 conferentiezalen - 25 vergaderzalen - 131 hotelkamers - 1 grote bostuin

KIJK EVEN ROND   

ProefLokaal De Wereld

Contact der continenten via de zintuigen is de basis van de culinaire invulling tijdens een verblijf in conferentiehotel Kontakt der Kontinenten.

Geniet in ProefLokaal De Wereld van wereldse gastvrijheid en verrassend lekkere wereldgerechten voor ieder moment van de dag. De keuze van gerechten en de presentatie laten een grote diversiteit zien. En met de aankleding van de buffetten en de wereldportretten aan de muren, wordt ook het oog geprikkeld. Met een prachtig uitzicht op het terras en de bostuin zal het u aan niets ontbreken. Bij mooi weer kunt u vanuit het restaurant naar buiten lopen om uw maaltijd op het terras te gebruiken.

STANDAARD IN VERGADERARRANGEMENT

Ontbijtbuffet
Samengesteld uit diverse broodsoorten; verschillende belegsoorten, zowel hartig als zoet; een keuze uit warme gerechten zoals gekookt ei, roerei, gebakken spek en noodles; kwark en yoghurt, diverse cereals; vers gesneden fruit en biologisch handfruit; vruchtensappen, smoothies, melk, karnemelk, koffie en thee.

Lunch
Bestaande uit een uitgebreid broodjesbuffet met een kop verse dagsoep en warme items. Het buffet biedt diverse broodsoorten die ruim belegd zijn; een saladebuffet met sla, rauwkost, toppings en dressings; ter afsluiting glaasjes vers fruit met yoghurt en cruesli, handfruit en items als chocolademousse en apfelstrudel; melk, karnemelk, drinkyoghurt, vruchtensappen, koffie en thee.

Diner
Een wisselend driegangenmenu van de chef. Voor gezelschappen tot 20 personen kunnen uw gasten een keuze maken van een met de seizoenen wisselende menukaart. Voor grotere gezelschappen stelt de chef een vast menu samen waarbij rekening gehouden wordt met dieetwensen.

lunch
lunchsuggesties
Picknicklunch in het groen
Lunch compleet
Lunch De Wereld
Lunch vitaal
diners
bijzondere diners
Exclusief meergangendiner
Buffet Proef De Wereld
Walking Dinner
Buitendiner
tussendoortjes
een lekkere pauze
Verse smoothie
Wereldbreak
Crudités en groentenchips
Frisdranken
borrelgarnituren
sluit af met een borrel
Wereldse garnituren
Hollandse garnituren
Warm en koud
Combigarnituren